John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Indrefilet av svin fra Haugen Gårdsmat Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Svineribbe fra NYYYT Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Svinenakke fra frittgående gris Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Porchetta fra Slakt Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Entrecôte av okse Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Tartar av okse Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Osso buco Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Grillings av Tomahawk Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Boeuf Bourguignon Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Bangers fra Slakt Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Ytrefilet av lam fra Haugen Gårdsmat Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Langtidsstekt kje fra Sølvane Gard Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Dielam Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Kyllingbryst fra Homlagården Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Kyllingfrikassé Vaktel Les mer John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Vaktel Vaktel Les mer John Primmer 11.03.2019 John Primmer 11.03.2019 Andebryst fra Holte Gård Andebryst fra Holte Gård. Les mer
John Primmer 12.11.2025 John Primmer 12.11.2025 Indrefilet av svin fra Haugen Gårdsmat Vaktel Les mer
John Primmer 11.03.2019 John Primmer 11.03.2019 Andebryst fra Holte Gård Andebryst fra Holte Gård. Les mer