Svinenakke fra frittgående gris

Vanskelighetsgrad: Middels • Tid: ca. 1½ time • Antall: 2

Tid: ca. 1½ time • Antall: 2

Ingredienser
350–400 g svinenakke; urter, hvitløk, smør.
Grønnsaker, potetmos og grønn peppersaus som i “Bangers”.

Fremgangsmåte
Brun i smør med urter/hvitløk. Stek 160°C ca. 1 time til 60°C kjerne. Hvile 5 min. Skjær ca. 1 cm skiver. Flaksalt. Lag grønnsaker, mos og saus som over.

Anretning
Grønnsaker i midten, kjøtt i vifte, mos oppe til høyre, saus rundt.

Vin: Chianti Classico Riserva, Riecine

NB: Svinenakke-oppskriften forekom to ganger i kildeteksten; beholdt én versjon.

Forrige
Forrige

Svineribbe fra NYYYT

Neste
Neste

Porchetta fra Slakt