Diskene bugner med nydelige oster og spekemat. Hver dag får vi levert scones og surdeigsbrød fra vårt bakeri og torsdager rugbrød. Vi fortsetter suksessen i Fetevaren med pakking, henting og hjemkjøring av fetevarer, fredag- og middagspakker.

BESTILL JULEGAVER, FETEVARER og fredagspakkeN

Mandag — lørdag
10 — 17
Adresse
Strandgaten 18
Kontakt
55 90 16 00
bestilling@colonialen.no

osteR

Colonialen har de flotteste ostediskene i Bergen by. Med et rikt utvalg av geit, sau, ku og bøffelmelk fra lokale, norske, nordiske og europeiske produsenter.

bAKVERK

Gjennom godt håndverk og de beste råvarer tar vi oss tid til å oppnå det beste bakverket. Alle brød er bakt med surdeig og er alltid ferskt.

SURDEIGSBRØD

72

GROVT SURDEIGSBRØD

72

RUGBRØD

75

BLINGSER

Colonialens legendariske blingser med vårt beste pålegg. En perfekt lunsj.

Ventricina & taleggio

125

Ventricina er en litt sterkere chilli- og paprikasalami fra Riccardo Franchi i Italia og Taleggio er en Italiensk mild myk kumelksost. Med semitomat, artiskokk, salat, urtemajo og crema di balsamico.

PRAGER & MANCHEGO

125

Prager er en lettrøkt og kokt skinke fra Idsøe og Manchego er en Spansk mild sauemelksost. semitomat, artiskokk, salat, urtemajo og crema di balsamico blir dette byens beste Sandwich!

PARMA & PARMESAN

125

Italias klassiker! Proscutto di Parma er en verdenskjent spekeskinke fra Italia og parmesan er en fast sauemelksost fra Italia. Med semitørkede tomater, artiskokk, salat, urtemajo og crema di balsamico.

Fredagspakken

Ingredienser og oppskrifter for å lage en middag for deg og dine. Vi komponerer en 3-retters meny basert på sesongens beste tilgjengelige råvarer. Vinforslag blir tilsendt på mail når pakken er bestilt. Pakken kan hentes i fetevaren eller blir levert.

Meny

9

.

December

Ørrett tartar

Urtesalat, majo, surdeigstoast

Entrecôte

Tomat, bearnaise

Panna Cotta

Multe
BESTILL pakkenSe oppskriften

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?