VÅGSALLMENNINGEN 6


En restaurant med inngang som har store glassdører, dekorative arkitektoniske elementer og skulpturer over døren. Utendørs sitteplass med mennesker og planter.

ÅPENT hver dag

Bufé med ulike indiske retter som pizza, naanbrød, salat, dipper, og krydret saus på et trebord under lys.

ÅPNINGSTIDER

MENY ↓
BOOK →

JEST er en kaffesjappe på dagtid og vinbar på kveldstid i Bergen, med håndplukkede viner, surdeigspizza og smakfulle barretter. Vi tryller frem digge flasker for våre gjester i vårt nyoppussede lokale på Vågsallmenningen 6.

Colonialens nykommer på Vågsallmenningen 6 kombinerer byens historie – fra Jeppes, byens første pizzarestaurant – med moderne smaksopplevelser. Surdeigspizza med en kreativ vri er et viktig element, og kjøkkenet tilbyr flere barretter, småretter og delemat i sammensatte snack-menyer, perfekt til vin, øl eller andre drikkevarer.

Booking:
Det er nå mulig å bestille bord i 2. etasje.

ER DU STUDENT?

Vi har studentrabatt på Jest! 20% på mat og filterkaffe til 25kr, pluss hyggepriser på utvalgte drikker - velkommen!

JUL/ROMJUL 2025:

23.–25. desember: Stengt
26. desember:
18:00–00:00
31. desember og 1. januar: Stengt

GAVEKORT JEST
LES MER OM GAVEKORT

man - tirs
ons-lør
søn

16 - 23
12 - 23
12 - 17

Et glass med oransje drikke, holdt av en person med tatuering på hånden, med blomsterpotter og utemiljø i bakgrunnen.
Person som holder et vinglass med rødvin foran ansiktet, hvor ett øye er synlig gjennom glasset.

MENY

Mat til 21:00 man - lør. / 17:00 søn.

  • 445,-

    (1, 7, 8 (pistaj), 11)

    PIZZA

    Pizza med ricotta, pesto, pitasj

    BAKTE BETER

    Fetakrem

    GRØNNKÅL & GRESSKAR

    Sitron- og honningdressing

    PADRONE PEPPERS

    Fermentert tomat

    BABAGANOUSH

    Harissa

  • 445,-

    (1, 7, 8, (hasselnøtter))

    PIZZA

    Kubbeost fra Rueslåtten, portobellosopp

    SVINERIBBE

    Søtpotetpuré, peppersaus

    ROSETTKÅL & SØTPOTET

    PURRELØKSALAT

    BLOMKÅL- & HASSELNØTTDIPP

  • 445,-

    (1, 3, 4, 6, 7, 9, 11, 14)

    PIZZA

    Marinara, feta og ansjos

    BLÅSKJELL

    i soya, sitrongress og ingefærsaus

    KVEITECEVICHE

    Leche de tigre og eple

    BROKKOLINI

    Chiliflak og sesam

    CHIPOTLE-MAJO

  • SURDEIG OG BABAGANOUSH

    75,-

    (1)

    SURDEIG & CHIPOTLE-MAJO

    75,-

    (1, 3, 6)

    SURDEIG & BLOMKÅL-HASSELNØTTDIPP

    75,-

    (1,8 (hasselnøtter)

  • BAKT CAMEMBERT

    Hot honey, brød

    275,-

    (1, 7)

    ANSJOS OG BRØD

    175,-

    (1, 4)

    PIZZA

    Masala og mozzarella

    175,-

    (1, 7)

    SVINENAKKESPYD

    Sataysaus

    145,-

    (8 - peanøtter)

    KVEITECEVICHE

    Koriander, chili og lime

    130,-

    (4)

    PADRONE PEPPERS

    Fermentert tomat

    DAGENS OST

    75,-

    SPEKEPØLSE FRA ASK

    75,-

    MANDLER

    65,-

    (8)

    OLIVEN

    65,-

    TIRAMISU

    Hasselnøtt praline

    95,-

    (1, 3, 7, 8)

Allergener: 1.Bygg/hvete/Rug 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soya 7.Melk 8.Hasselnøtter/Valnøtter/Mandler 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Svovel 13.Lupin 14.Bløtdyr

SE VINKART →
Utelivssted med store hoveddører, to personer som snakker, og et lite bord utendørs med planter.
Bild av en borddekk med forskjellige retter, inkluderer pizza, salater, og sjømat, med en stearinlys i midten.

hva skjer?

ALLE ARRANGEMENT →