JEST er kaffesjappe by day og vinbar med den diggeste barmaten by night.

Vi tryller frem digge flasker for våre gjester i nyoppusset lokale på Vågsallmenningen.

Colonialens nykommer er åpnet på Vågsallmenningen 6 hvor husets historie med Jeppes som byens første pizzarestaurant,  har satt sitt preg. Surdeigspizza med en tvist er et viktig element. Som følge til krukken med vin, et glass øl eller annet fluidium tilbyr kjøkkenet flere bar- og deleretter i sammensatte snack-menyer.

ÅPNINGSTIDER
7 dager i uken fra 11.00
søn – ons 23.00 (mat til 22.00)
tor — lør 02.00 (mat til 23.00)
Adresse
Vågsallmenningen 6

snack-pack

Pakkene består av 5 skåler, fat og fjøler. Elementene er: ett surdeig, ett varmt, to kalde og en dipp. Hver Snack-pakke er perfekt for to personer og man kan fint dele flere pakker.

GRILL-snack

395
1, 7, 8 (Mandler), 11

PIZZA

med masala og mozzarella

Grillet svinenakke-spyd

med glace

HUMMUS

med nduja

squash og paprika

med machasalsa

stekt asparges

og syltet daikon

HAV-snack

395
1, 2, 3, 4, 6, 7, 11, 14

pizzabrød

penslet med urter og hvitløk

blåskjell

med fermentert sitron og kombo

råmarinert kveite

med lime, hvitløkolje og søl

yogurt

med agurk og fiskesaus-marinade

xo majo

.

SOPP-snack

395
1, 3, 7

pizzabrød

med potet, rødløk og kubbeost fra Rueslåtten

Grillet østerssopp

.

BABA GANOUSH

med røkt olje

soyaegg

meds sopp-kraft

sitrussalat

syltet sitron og grapefrukt

snack & dipp

Grillet svinenakkespyd

med okseglace
1, 7, 10, 12
145

pizza

med potet, rødløk og kubbeost fra Rueslåtten
1, 7, 10, 12
175

soyaegg

1, 7, 10, 12
45

burrata

7
165

pizzabrød & dipp

surdeig & hummus

1, 7, 10, 12
95

surdeig & xo majo

1, 7, 10, 12
95

surdeig & ricottadipp

1, 7, 10, 12
95

Allergener: 1.Bygg/hvete/Rug 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soya 7.Melk 8.Hasselnøtter/Valnøtter/Mandler 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Svovel 13.Lupin 14.Bløtdyr