VÅGSALLMENNINGEN 6
ÅPENT hver dag
JEST er kaffesjappe by day og vinbar med den diggeste barmaten by night. Vi tryller frem digge flasker for våre gjester i nyoppusset lokale på Vågsallmenningen.
Colonialens nykommer er åpnet på Vågsallmenningen 6 hvor husets historie med Jeppes som byens første pizzarestaurant, har satt sitt preg. Surdeigspizza med en tvist er et viktig element. Som følge til krukken med vin, et glass øl eller annet fluidium tilbyr kjøkkenet flere bar- og deleretter i sammensatte snack-menyer.
BOOKING
Nå er det mulig å bestille bord i 2.etg!
Uteservering åpen ved fint vær.
KONTAKT:
jest@colonialen.no
55 90 16 00
ÅPNINGSTIDER:
man - ons
tor - lør
søn -
13 - 23
13 - 01
14 - 22
MENY
Mat til 22:00 man - lør. Mat til 20:00 søn.
-
445,-
(1,4, 7, 8 (kasjunøtter), 11)1,7,9)
PIZZA
Pizza med chevre, svart hvitløk, sukkererter
PAK CHOY
Gochujang og solsikkefrø
BLOMKÅL
Kefir og urter
ENDIVE
Brent salsa og tahini
ROMESCO
-
445,-
(1, 3, 6, 7, 8, (peanøtter, hasselnøtter) 11)
PIZZA
Feta og harissa
KYLLINGSPYD
Sataysaus
ASPARGESBØNNER
Syltet blomkål og chimichurri
HUMMUS
Gulrot og miso
SOPP-DIPP
-
445,-
(1, 2, 3, 4, 6, 7, 11, 14)
PIZZABRØD
Chimichurri
BLÅSKJELL
Fermentert sitron og kombuolje
RÅMARINERT KVEITE
Koriander, chili og lime
MARINERT AGURK
Yoghurt
XO MAJO
-
SURDEIG OG ROMESCO
75,-
(1)
SURDEIG & XO MAJO
75,-
(1, 2, 6, 14)
SURDEIG & SOPP-DIPP
75,-
(1,8 (hasselnøtter)
-
SØRLANDSK BURRATA
Tomat, pesto
245,-
(7, 8 (pinjekjerner))
ANSJOS OG BRØD
175,-
(1, 4)
PIZZA
Masala og mozzarella
175,-
(1, 7)
KYLLINGSPYD
Sataysaus
145,-
(8 - peanøtter)
KVEITECEVICHE
Koriander, chili og lime
130,-
(4)
TIRAMISU
Hasselnøtt praline
95,-
(1, 3, 7, 8)
MANDLER
65,-
(8)
OLIVEN
65,-
Allergener: 1.Bygg/hvete/Rug 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soya 7.Melk 8.Hasselnøtter/Valnøtter/Mandler 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Svovel 13.Lupin 14.Bløtdyr