Torgallmenningen 14


Kokken og servitører i et kjøkken, alle iført hvite skjorter og brune forkle.
Restaurant med store vinduer, der flere grupper mennesker sitter og prater, noen bruker bærbare datamaskiner, og det er bord med pynt og drikke. Veggdekorasjon og planter er synlige.

ÅPNINGSTIDER:
Man — fre fra 17.00
Lørdag fra 13.00

OBS! SANN ligger i 6. etasje på SUNDT. Inngangen er via heis i portrom mot Starvhusgaten.

BOOK →
MENY ↓

SANN forener opprinnelsen med tiden og tilbyr en smakfull reise gjennom nordisk kjøkken og sesongbaserte menyer. Kunnskap og lekne kombinasjoner skaper minneverdige matopplevelser på vår restaurant i Bergen, med eget mattak og panoramautsikt over byen som bakteppe.

Vi ønsker å gi deg mer enn bare et måltid – her får du en komplett opplevelse med vinparinger, skreddersydde cocktailer og elegant, luftig restaurantatmosfære. Vårt transparente forhold til råvarene gjenspeiles i hvordan vi dyrker urter og grønnsaker lokalt, som tilfører både smak og særpreg til maten. Perfekt for romantiske middager, spesielle anledninger og gastronomiske eventer.

Takterasse med blomster i forgrunnen, mennesker som sitter rundt bord i bakgrunnen, og en høy søyle med en statue på toppen, mot en fjellside og en klar blå himmel.
Kvinne med store røde solbriller som nyter et glass rødvin utendørs på en takterrasse med sollys.

PÅ toppen AV SUNDT BYGGET, 7 ETG


SANNTAKET er Bergens beste takterrasse med panoramautsikt over byfjellene. Nyt en egen snack-meny med småretter, forfriskende cocktails og vin fra baren, og slapp av i vår urbane tak-hage hvor urter og grønnsaker dyrkes i samarbeid med Mattak.

Len deg tilbake, spis, drikk og nyt solen – åpent april–september når været tillater det. Perfekt for afterwork, uformelle måltider og sosiale opplevelser i Bergen.

MENY - SANN

  • 950,-

    CARPACCIO
    Sellerirot, oliven- og mandelpuré, kapers, speket eggeplomme

    BREIFLABB
    Strandkrabbebisque, sopp, beter

    HJORT
    Tyttebærsalsa, pastinakk, grønnkål, fermentert kålrot, urtesaus, radicchio rosso

    BAKT EPLE & HAVREIS
    Mørk sjokoladeganache, krokan

  • LØYROM
    Rømme, chips

    245,-

    KONGEKRABBE
    Pasta, jordskokk, skallydyrsaus

    285,-

    GRILLET KAMSKJELL
    Tomat, kosho, bottarga

    245,-

    OST FRA OSTETRALLEN
    Et utvalg av oster fra ostetrallen. Pris pr 100g.

    245,-

  • 2-retters

    395,-

    CARPACCIO
    Sellerirot, oliven- og mandelpuré, kapers, speket eggeplomme

    HJORT
    Tyttebærsalsa, pastinakk, grønnkål, fermentert kålrot, urtesaus, radicchio rosso

  • BAKT EPLE & HAVREIS
    Mørk sjokoladeganache, krokan

    145,-

    LØYROM
    Rømme, chips

    245,-

    OST FRA OSTETRALLEN
    Et utvalg av oster fra ostetrallen. Pris pr 100g.

    245,-

  • 575,-

    HJORT
    Tyttebærsalsa, pastinakk, grønnkål, fermentert kålrot, urtesaus, radicchio rosso

    BAKT EPLE & HAVREIS
    Mørk sjokoladeganache, krokan

  • LØYROM
    Rømme, chips

    245,-

    POTTED PEPPER CRAB
    Surdeigskjeks

    225,-

    HJORTETARTAR
    Soya marinert piggsopp, Wrångebäck, chips

    155,-

    FRITERTE FISKEKROKETTER
    Feta- og nyr krem, urte saus

    165,-

    BAKT MONT D’OR (100g)
    Stekt traktkantarell, grillet brød

    155,-

    TORTILLACHIPS
    Salsa

    125,-

    PISKET SMØR
    Surdeigsbrød

    95,-

    OLIVEN
    65,-

    MANDLER
    65,-

HVER ONSDAG - Lillelørdag i loungen! Den perfekte “afterwork”.

2 valgfrie snacks & 2 gøye glass 599,-

SE VINKART →
Retten viser en porsjon med pasta, toppet med kongekrabbe, svarte kaviar, og små grønne blader, servert på en hvit tallerken.
Person som lager mat på tallerkener med floralmønster, bruker skje til å plassere guloransje dekorasjon på kjøtt.

hva skjer?

ALLE ARRANGEMENT →