Torgallmenningen 14
ÅPNINGSTIDER:
Man — fre fra 17.00
Lørdag fra 13.00
OBS! SANN ligger i 6. etasje på SUNDT. Inngangen er via heis i portrom mot Starvhusgaten.
SANN forener opprinnelsen med tiden og tilbyr en smakfull reise gjennom nordisk kjøkken og sesongbaserte menyer. Kunnskap og lekne kombinasjoner skaper minneverdige matopplevelser på vår restaurant i Bergen, med eget mattak og panoramautsikt over byen som bakteppe.
Vi ønsker å gi deg mer enn bare et måltid – her får du en komplett opplevelse med vinparinger, skreddersydde cocktailer og elegant, luftig restaurantatmosfære. Vårt transparente forhold til råvarene gjenspeiles i hvordan vi dyrker urter og grønnsaker lokalt, som tilfører både smak og særpreg til maten. Perfekt for romantiske middager, spesielle anledninger og gastronomiske eventer.
PÅ toppen AV SUNDT BYGGET, 7 ETG
SANNTAKET er Bergens beste takterrasse med panoramautsikt over byfjellene. Nyt en egen snack-meny med småretter, forfriskende cocktails og vin fra baren, og slapp av i vår urbane tak-hage hvor urter og grønnsaker dyrkes i samarbeid med Mattak.
Len deg tilbake, spis, drikk og nyt solen – åpent april–september når været tillater det. Perfekt for afterwork, uformelle måltider og sosiale opplevelser i Bergen.
MENY - SANN
-
950,-
CARPACCIO
Sellerirot, oliven- og mandelpuré, kapers, speket eggeplommeBREIFLABB
Strandkrabbebisque, sopp, beterHJORT
Tyttebærsalsa, pastinakk, grønnkål, fermentert kålrot, urtesaus, radicchio rossoBAKT EPLE & HAVREIS
Mørk sjokoladeganache, krokan
-
LØYROM
Rømme, chips245,-
KONGEKRABBE
Pasta, jordskokk, skallydyrsaus285,-
GRILLET KAMSKJELL
Tomat, kosho, bottarga245,-
OST FRA OSTETRALLEN
Et utvalg av oster fra ostetrallen. Pris pr 100g.245,-
-
2-retters
395,-
CARPACCIO
Sellerirot, oliven- og mandelpuré, kapers, speket eggeplommeHJORT
Tyttebærsalsa, pastinakk, grønnkål, fermentert kålrot, urtesaus, radicchio rosso
-
BAKT EPLE & HAVREIS
Mørk sjokoladeganache, krokan145,-
LØYROM
Rømme, chips245,-
OST FRA OSTETRALLEN
Et utvalg av oster fra ostetrallen. Pris pr 100g.245,-
-
575,-
HJORT
Tyttebærsalsa, pastinakk, grønnkål, fermentert kålrot, urtesaus, radicchio rossoBAKT EPLE & HAVREIS
Mørk sjokoladeganache, krokan
-
LØYROM
Rømme, chips245,-
POTTED PEPPER CRAB
Surdeigskjeks225,-
HJORTETARTAR
Soya marinert piggsopp, Wrångebäck, chips155,-
FRITERTE FISKEKROKETTER
Feta- og nyr krem, urte saus165,-
BAKT MONT D’OR (100g)
Stekt traktkantarell, grillet brød155,-
TORTILLACHIPS
Salsa125,-
PISKET SMØR
Surdeigsbrød95,-
OLIVEN
65,-MANDLER
65,-
HVER ONSDAG - Lillelørdag i loungen! Den perfekte “afterwork”.
2 valgfrie snacks & 2 gøye glass 599,-