Tartar av okse

Vanskelighetsgrad: Enkel • Tid: 1 time • Antall: 2

Ingredienser
150 g okse; 1 ss kapers; 6 cornichon; delikatesseløk; gressløk; 2 egg; 1 ts dijon; trøffelmajones; 2 skiver surdeigsbrød; 1 pose trøffelchips; olivenolje; salt, pepper.

Fremgangsmåte
Finhakk kjøtt, kapers, løk, gressløk, cornichon. Vend med olivenolje, sennep, salt, pepper.
Rist surdeig i smør.

Anretning (forrett)
Form en knell, lag en liten grop og legg eggeplommen i. Sirkel med trøffelmajones rundt. Dander trøffelchips. Toast i skål ved siden av.

Knell: To spiseskjeer – vipp massen mellom skjeene 5–6 ganger (dypp i varmt vann ved behov).

Vin: Fleury Blanc de Noirs Brut (Champagne)

Forrige
Forrige

Entrecôte av okse

Neste
Neste

Osso buco