Stykningsdeler av kjøtt
Slakt logo
BERGENS NYE SLAKTEUTSALG
Slakt er en del av Colonialen og foredler kjøtt fra bønder på Vestlandet. Vi forvandler råvarene til pølser, patéer, pålegg, middagsretter og mye mer, og viderebringer vår kunnskap gjennom arrangement og kurs.

Ferdige retter med mer kan bestilles fra vår nettbutikk
TIRSdag — lørdag
10 — 17
Adresse
Standgaten 18

I DISKEN NÅ

Se alt

KALV

UELAND

HJEMMELAGET PØLSE

SLAKT

DIELAM

NYYYT

TOMAHAWK ANGUS

LINE GARD

DAGENS OPPSKRIFTER

Se alle
DielamDielam
1 1/2 t

Dielam er en sjelden handelsvare og det aller meste av produksjonen har historisk sett gått til restaurantene i Norge. Men, NÅ hos Slakt! Og, kan tilberedes hos dere hjemme. GØY! Under følger oppskrift på dielam og pølse fra Slakt, tomat, brokkolini, sommerkål, ramsløksmør og bakt potet - kan utføres på grillen ute og inne på kjøkkenet.

Grillings av kyllingbryst fra HomlagardenGrillings av kyllingbryst fra Homlagarden
Middels
60 min

KYLLINGBRYST fra HOMLAGARDEN Sommerkål, tomatsalat, rømme, lefse fra Como Mexico, koriander, tortilla chips og salsa. 

Beef BourguignonBeef Bourguignon
ca 3 timer

Beef Bourguignon er en nydelig gryte! En gryte med mørt kjøtt, grønnsaker i god saus med smak av rødvin. Serveres gjerne sammen med en god potetmos og et godt glass rødvin.

KALENDER

Se alle
Arrangementer kommer. Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer.

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?