Stykningsdeler av kjøtt
BERGENS NYE SLAKTEUTSALG
Slakt er en del av Colonialen og foredler kjøtt fra bønder på Vestlandet. Vi forvandler råvarene til pølser, patéer, pålegg, middagsretter og mye mer, og viderebringer vår kunnskap gjennom arrangement og kurs.

Ferdige retter med mer kan bestilles fra vår nettbutikk HER
TIRSdag — lørdag
10 — 17

I DISKEN

Se alt

TOURNEDOS

SLAKT

HJEMMELAGET PØLSE

SLAKT

ANDECONFIT

SLAKT

TOMAHAWK ANGUS

NYYYT

DAGENS OPPSKRIFTER

Se alle
Beef Bourguignon
ca 3 timer

Beef Bourguignon er en nydelig gryte! En gryte med mørt kjøtt, grønnsaker i god saus med smak av rødvin. Serveres gjerne sammen med en god potetmos og et godt glass rødvin.

Langtidsstekt kje fra Sølvane Gard
Enkel
ca 5 timer

Kjeet fra Sølvane Gard har en mild, delikat smak og egner seg godt for langtidssteking – bok og eller lår. 

Porchetta fra Slakt
Middels
ca 1 1/2 time

PORCHETTA fra SLAKT, glaserte grønnsaker, potetkrem og rødvinsaus

KALENDER

Se alle
Arrangementer kommer. Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer.

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?