Stykningsdeler av kjøtt
Slakt logo
Bergens slakteutsalg
Slakt foredler kjøtt fra bønder på Vestlandet. Og, vi forvandler råvarene til pølser, patéer, pålegg, middagsretter og mye mer, og viderebringer vår kunnskap gjennom arrangementer og kurs.
MANdag — lørdag
10 — 17
Adresse
Standgaten 18
Nettbutikk

KALENDER

Se alle arrangement
Arrangementer kommer. Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer.

KALV

UELAND

HJEMMELAGET PØLSE

SLAKT

LAM

NYYYT

TOMAHAWK ANGUS

LINE GARD

OPPSKRIFTER

Se alle
DielamDielam
1 1/2 t

Dielam er en sjelden handelsvare og det aller meste av produksjonen har historisk sett gått til restaurantene i Norge. Men, NÅ hos Slakt! Og, kan tilberedes hos dere hjemme. GØY!

Grillings av kyllingbryst fra HomlagardenGrillings av kyllingbryst fra Homlagarden
Middels
60 min

KYLLINGBRYST fra HOMLAGARDEN Sommerkål, tomatsalat, rømme, lefse fra Como Mexico, koriander, tortilla chips og salsa. 

Beef BourguignonBeef Bourguignon
ca 3 timer

Beef Bourguignon er en nydelig gryte! En gryte med mørt kjøtt, grønnsaker i god saus med smak av rødvin. Serveres gjerne sammen med en god potetmos og et godt glass rødvin.

Porchetta fra SlaktPorchetta fra Slakt
Middels
ca 1 1/2 time

PORCHETTA fra SLAKT, glaserte grønnsaker, potetkrem og rødvinsaus

VaktelVaktel

Vaktelen er en liten fugl i fasanfamilien. Den veier ca. 100 gram – tre til fire ganger mer enn en spurv og omtrent det samme som to medium frokostegg. Den er veldig mør. 

Kyllingfrikassé Kyllingfrikassé
Enkel
ca 2 timer

Kyllingfrikassé - tradisjon og nostalgi!

Grillings av TomahawkGrillings av Tomahawk
Middels
ca 60 min

Grilling av tomahawk servert med potetsalat, hjertesalat, surdeigsbrød og ramsløk.

Svinenakke fra frittgående grisSvinenakke fra frittgående gris
ca 1,5 time

Svinenakke, glasserte grønnsaker, potet mash og peppersaus.

Osso bucoOsso buco
Enkel
3 timer

Osso Buco - en tradisjonell italiensk gryte. Gryten servers stort sett med risotto i Italia, men fungerer også supert med en potetmash.

Bangers fra SlaktBangers fra Slakt
Enkel
60 minutter

Pølse fra Slakt, glaserte rotgrønnsaker, potet mash og grønn peppersaus

KJØTTBEHANDLING

Se alle
SCHNITZEL

Nydelig med schnitzel av frilandsgris! OG, spesielt om den kommer fra Heinrich Jungs gård. 

STEKING AV PØLSE

Pølse laget av Slakt - laget på angus okse, svin og rosmarin.

STEKING AV TOMAHAWK

Tomahawk er entrecôte der benet er beholdt på.

PRODUSENTER

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?