Dielam er en sjelden handelsvare og det aller meste av produksjonen har historisk sett gått til restaurantene i Norge. Men, NÅ hos Slakt! Og, kan tilberedes hos dere hjemme. GØY!
KYLLINGBRYST fra HOMLAGARDEN Sommerkål, tomatsalat, rømme, lefse fra Como Mexico, koriander, tortilla chips og salsa.
Beef Bourguignon er en nydelig gryte! En gryte med mørt kjøtt, grønnsaker i god saus med smak av rødvin. Serveres gjerne sammen med en god potetmos og et godt glass rødvin.
Kjeet fra Sølvane Gard har en mild, delikat smak og egner seg godt for langtidssteking – bok og eller lår.
PORCHETTA fra SLAKT, glaserte grønnsaker, potetkrem og rødvinsaus
Vaktelen er en liten fugl i fasanfamilien. Den veier ca. 100 gram – tre til fire ganger mer enn en spurv og omtrent det samme som to medium frokostegg. Den er veldig mør.
Grilling av tomahawk servert med potetsalat, hjertesalat, surdeigsbrød og ramsløk.
Svinenakke, glasserte grønnsaker, potet mash og peppersaus.
Osso Buco - en tradisjonell italiensk gryte. Gryten servers stort sett med risotto i Italia, men fungerer også supert med en potetmash.
Nydelig med schnitzel av frilandsgris! OG, spesielt om den kommer fra Heinrich Jungs gård.
Pølse laget av Slakt - laget på angus okse, svin og rosmarin.
Tomahawk er entrecôte der benet er beholdt på.