Stykningsdeler av kjøtt
BERGENS NYE SLAKTEUTSALG
Slakt er en del av Colonialen og foredler kjøtt fra bønder på Vestlandet. Vi forvandler råvarene til pølser, patéer, pålegg, middagsretter og mye mer, og viderebringer vår kunnskap gjennom arrangement og kurs.
Adresse
Strandgaten 18
Mandag — lørdag
10 — 17

I DISKEN

Se alt

SVINEKONKETERRINE M PISTASJE OG SULTANER

SLAKT

HJEMMELAGET PØLSE PÅ ANGUS, SVIN OG ROSMARIN

SLAKT

OSSO BUCO AV ØKO KALV

VIKJA, VIK I SOGN

MODNET TOMAHAWK ANGUS

NYYYT

DAGENS OPPSKRIFTER

Se alle
Kyllingfrikassé
Enkel
ca 2 timer

Kyllingfrikassé - tradisjon og nostalgi!

Tomahawk

Tomahawk er entrecôte der benet er beholdt på. Benet er pusset fritt for kjøtt - kult og røft produkt som egner seg godt på sharingmenyen eller som et skikkelig biffmåltid - et visuelt vakkert produkt på tallerken. Forslag til garnityr her; tomat, grønnkål, bearnaise og chips.

Svinenakke - frittgående Duroc fra Nyyyt
ca 1,5 time

Svinenakke, glasserte grønnsaker, potet mash og peppersaus.

KALENDER

Se alle
Arrangementer kommer. Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer.

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?