Grillings av kyllingbryst fra Homlagarden

Middels
60 min
2

Ingredienser

1 stk kyllingbryst pr to

1 beger med mango og barbequesaus

1 beger rømme

4 stk lefser fra Como Mexico pr to

¼ sommerkål

1 liten rødløk

koriander

1 lime

8 små tomater fra Hanasand

olivenolje

1 ts m salt

1 ts kvernet pepper

aluminiumsfolie

TOMATSALSA

3 stk store klasetomater

1 sjalottløk

½ - 1 tørket chilli

½ lime

1 ts m salt

1 ts kvernet pepper

FREMGANGSMÅTE

KYLLINGBRYST fra HOMLAGARDEN

Sommerkål, tomatsalat, rømme, lefse fra Como Mexico, koriander, tortilla chips og salsa


Rødløk kuttes i strimler og serveres rå i en skål.

Små tomater fra Hanasand deles i fire, vendes i 2 ts olivenolje, flaksalt og kvernet pepper - server tomatsalaten i en skål på bordet.

Rømme, koriander settes på bordet.


Sommerkål grilles hel og rundt det hele (tar ca 15 min på middels varme) og kuttes i strimler.


Gni kyllingbrystet godt inn med salt og kvernet pepper. Grilles helt på middels varme - vendes rundt slik at det får fin grillfarge på alle sider - tar ca 15 min. La kyllingbrystet hvile på den mindre varme delen av grillen i ca 10 min før kyllingbrystet skjæres opp i fine skiver. Legg de fine skivene på et fat og sirkle mango og barbequesaus over - settes på bordet.


Lefser fra Como Mexico grilles lett på begge sider på svak varme på begge sider. De blåser seg gjerne fort opp, men da er det bare å snu de og luften forsvinner ut igjen. Hold de varme til servering - gjerne i folie slik at de ikke blir svidd.


Tortillachips kan varmes på grillen i folie i ca 10 min.


TOMATSALSA

Del tomatene i to, kutt halve sjalottløken grovt, knus (gjerne i morter) en tørket chilli, godt med kvernet pepper og 1 ts salt - alt kjøres sammen i en miksmaster eller blender i ca 10 sekunder. Finhakk så resten av sjalottløken og ha dette og en ½ skviset lime i salsaen. Rør rundt - sett til kjøling inntil servering. Serveres i skål på bordet.  

SERVERING

Alt på bordet og la gjestene komponere deilige lefser med sommerkål, tomatsalat, rå rødløk, kylling, koriander, salsa og rømme. Digg med tortillachips på siden.

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?