
BLI KJENT MED OST & VIN I FETEVAREN! - NORSK OSTEBONANZA!
Hver onsdag kveld tar vi frem de aller beste ostene fra disken i Fetevaren og lar dem skinne i rampelyset. Vi setter vin til disse og inviterer deg til å utforske smaker som utfyller – og utfordrer – hverandre.

COLONIALEN'S OST & VIN-TOG!
Torsdag 28. august legger vi ut på en smakfull vandring gjennom Colonialen's hus, i godt selskap med norske oster i toppklasse og nøye utvalgte viner i glasset.
STORSMAKINGEN - Historien bak korken!
Fra første kork til dagens favoritter – du blir med på en reise gjennom tid, terroir og lidenskap, der hver vin bærer en bit av vår historie. Dette er ikke bare en vinsmaking – det er en feiring av mennesker, minner og magiske dråper.

"CHEFS ON FIRE" - PÅ SANNTAKET!
Colonialen er 20 år og med ny giv og vind i seilene åpner vi “jubileumsfestivalen” på Sanntaket. Og det, med det som gjenspeiler alt vi elsker; god mat, lidenskapelige kokker, noe digg i glasset, stemningsfull musikk – og dere!