Improvisert middag for 60 gjester uten kjøkken – kun med ild, røyk og kreativitet!
Colonialen er 20 år og med ny giv og vind i seilene åpner vi “jubileumsfestivalen” på Sanntaket. Og det, med det som gjenspeiler alt vi elsker; god mat, lidenskapelige kokker, noe digg i glasset, stemningsfull musikk – og dere!
Denne onsdagen inviterer vi til en energisk og uformell grillfest under åpen himmel, med “Chefs on Fire” - det populære konseptet fra Portugal. Nå tar vi idéen til Bergen, med Colonialen-kokker og venner i hovedrollene.
Chefs on Fire er et unikt gastronomisk festivalkonsept som startet i Alentejo, Portugal, da Gonçalo Castel-Branco improviserte en middag for 60 gjester uten kjøkken – kun med ild, røyk og kreativitet. Dette ble starten på et festivalkonsept hvor toppkokker lager mat over åpen flamme, akkompagnert av levende musikk, i unike omgivelser. Festivalen har siden blitt en referanse innen gastronomiske opplevelser i Europa, og har blitt ansett som Europas beste gastronomiske festival av flere medier.
Program:
Fra kl 1700:
Velkommen til aperitif og snacks
Fra kl 1800:
Grillene fyres opp, og kokkelagene serverer sine favoritter over åpen ild. Signaturretter og favoritter fra Colonialens historie vil prege rettene og smaksopplevelsene. Her får kokkene skinne – og gjestene smake seg gjennom et vell av smaker, røyk og minner.
Senere på kvelden blir det musikalsk høydepunkt når Heine Totland entrer scenen og spiller for oss.
Her er det bare å nyte mat, musikk og utsikten over byfjellene i ditt eget tempo.
-
Plan B – vi flytter, ikke avlyser!
Blir det storm, flytter vi festen til Litteraturhuset og setter opp telt i Østre Skostredet. Grill, musikk og stemning blir med – bare med tak over hodet!
🎟️ Billett inkluderer:
Aperitiff og snacks + grillmat fra Colonialen-kokker gjennom tidene + musikk og party.
Velkommen til kickoff for Colonialen's 20-årsjubileum!