Fantastisk utsikt mot fjorden – rammet inn av byfjellene. Klassisk, moderne lavterskel-mat og en sesongbasert meny som endres hyppig med fokus på lokale råvarer. Spis som rundt kjøkkenbordet hjemme med maten servert i skåler og nyt uteserveringen og grillmat når været tillater.

TAKE ME AWAY
ONSdag - Fredag
Lunsj 1100-1400
Middag fra kl 1700
Lørdag
Fra 1300
Adresse
Solheimsgaten 9B

Solskinnsdager

Om solen skinner søndager åpnes det opp ekstra og vi steller vi i stand nydelig grillbonanza! Vi serverer grillmat i Kranen stil med mange smaker og mye digg på tallerken! Noen dager er det kjøtt som står på menyen fra grillen og andre dager fisk og skalldyr. Under er eksempler på hva en "typisk" grillbonanza fra grillen vil være på solskinnsdager.

KJØTT FRA SLAKT

350
Grillet oksekjøtt,kylling og hjemmelaget pølse Grillet nykål slaw, romano, sylte grønsaker og grillløk Chili og eple dressing Hanasand tomater, sprø mais Kranen nypotet salat

FISK på GRILLEN

350
Kveite Sjømat tostada - breiflabbkjake, sjøkreps, kamskjell og stikkelsbær leche de tigre Grillet kål, hvit asparges, beurre blanc med ørret rogn Fennikel salat Kranen potetsalat

Meny

Snacks

Brød og smør

45

Gubbrøre & vaffler

125
Ørretrogn & rømme & rødløk

Speket and

125
Wakame, knutekål & kefirchips

Retter

Lam & kålrotpasta

160
Bokhvetepesto & karse

Svart emmer

165
Røkt aioli, stikkelsbær sofrito

Piggvar

325
Erter, risoni, lardo og røkt kamskjell

Utegris

325
Brentkål, gulrot, potet, chicharron- & 7 krydder saus

Sulten

725
Et utvalg av retter servert i 4 omganger i ekte Kranen stil; for deling på bordet!

Dessert

Appelsin & hasselnøtter

125
Brunet smør is & jordskokk-krokan
kjøkkenet bestemmer
2 retter 11—15
225

Kalvepølse fra nyyyt

195
Med potetaioli

Dagens sandwich

165
Øko kylling fra Homlagarden, salat, tomat & hollandaise

Sopp og Emmer risotto

160
Bacon og Fønix

Butterscotch

115
Spør oss

Minimum 10 personer og må forhåndsbestilles to dager i forkant.

Sulten

725

Snacks

Ricotta, Kantareller, Kyllinglever og brød

Piggvar

Erter, risoni, lardo og røkt kamskjell

Utegris

Brentkål, gulrot, potet, chicharron- & 7 krydder saus

Appelsin & hasselnøtter

Brunet smør is & jordskokk-krokan

Skalldyrbonanza

850

Etter havets sesong et rikt utvalg av skalldyr som krabbe, blåskjell, kamskjell, sjøkreps, reker med mer. Serveres med brød og majones

Lukket selskap

For grupper over 30 personer: lokaleleie 5 000,-
Serveringskapasitet i restauranten 50 gjester.

KALENDER

MØTER

Kranens møtelokale i kranhuset leies ut og kan brukes til kursvirksomhet. Lokalet har kapasitet til 25 gjester rundt et større styrebord.

Leie

HEL DAG

09 — 17
1500

formiddag

09 — 11.30
800

Ettermiddag

12.30 — 17
800

Kveldsmøte

17 — 21
2000

Dagpakke I

395 per person

FROKOST

Scones, frukt, vann, eplejuice, kaffe & te

LUNSJ

2 retter servert i restauranten

KAFFE & SØTT

Søtt bakverk fra Colonialen Bakeri

Dagpakke II

295 per person

FROKOST

Scones, frukt, vann, eplejuice, kaffe & te

LUNSJ

Assortert utvalg av Colonialen Sandwicher

KAFFE & SØTT

Søtt bakverk fra Colonialen Bakeri

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?