Colonialen Kranen = lekker, moderne mat i kombinasjon med knallgod vin.

Menyen tilberedes på lokale råvarer i sesong og med respekt for god koking. Kjøkkenet overrasker dere gjerne med deilige, lekne retter og uvanlige smakssammensetninger. Til lunsj anbefaler vi et utvalg av de deiligste smørrebrød, til middag, vår signaturmeny Sulten.

Fint plassert i Solheimsviken finner du det luneste lokalet når regnet trommer på ruten og den deiligste uteserveringen på solrike dager. Hopp på en bysykkel og ta turen til Kranen for et touch av Køben og kontinentet.

Restauranten i 1. etg. kan fortsatt bookes for ditt selskap.

Nyhet!
Det nyoppussede  Kranhuset i 2.etg kan nå også bookes for å nyte signaturmenyen vår Sulten, med utsikt mot fjorden, som møtelokale eller som selskapslokale for en deilig, svevende opplevelse av mat og vin i kombinasjon.

Bestill bord

ÅpningstIder

MANDAG - LØRDAG
lunsj 11:00-16:00
middag 16:00-21:00



Adresse
Solheimsgaten 9B

SIGNATUR MENY

SULTEN - vår signaturmeny! Kjøkkenet velger hva dere skal spise. Menyen serveres i flere runder og deles. Det kommer snack, sjømat, kjøtt, vegetar og dessert. Dette, mener vi, er absolutt den beste måten å spise på når du besøker oss!

PASSE SULTEN

650
Utvalgte retter servert i 3 omganger og i ekte Kranen stil; for deling på bordet!

SULTEN

875
Vår signatur! Alle rettene på menyen serveres i 5 omganger og i ekte Kranen stil; for deling på bordet!

SMØRREBRØD

295
3 assorterte og utvalgte smørrebrød fra kjøkkenet til lunsj

Meny

Snacks & mindre retter

Brød og smør

70

Blomkål

145
Tahini, bokhvete, granateple, urter

Jordskokk

115
Confitert og syltet jordskokk, nori, Hitra Blå

Brissel på brioche

125
Røros rømme, urtekrem, syltet rødløk

Røkt makrell fra Bergen Røkeri

165
Pepperrot, agurk, reddik, grønn shiso olje

Retter & menyer

SKREI RULL

340
Sprøtt kyllingskinn, savoykål, grønnkål, blåskjell, ørretrogn

DAGENS KJØTT

365
Pastinakk, bok choy, gulrot, hvitløk, mizuna, margbein

MOUSSAKA

295
Mizuna, syltet rødløk, urter

Passe Sulten

650
Utvalgte retter servert i 3 omganger og i ekte Kranen stil; for deling på bordet! Første servering; Terrine på kålrot og potet, blåskjell, brød & smør. Andre; valgfritt fisk eller kjøtt til hoved-servering og dessert til sist.

Sulten

875
Vår signatur! Alle rettene på menyen servert i 5 omganger og i ekte Kranen stil; for deling på bordet!

Dessert

Sjokolademousse med blåbær og ingefær coulis

150
Hasselnøttkrokan, ingefær, oxalis

Gyros-style

115
svinenakke, syltet rødløk, tzatziki, potetchips

Fritert kylling fra Homlagarden

115
chili og honning glaze, syltet squash, maispuré

Skagen

115
reker, eple, ørretrogn, bottarga

Fritert fisk

100
ertepuré, remulade, wasabi pulver

Confitert østerssopp fra Hella Sopperi

95
østerssopp, sjampinjongpuré, urter

3 Assorterte Smørrebrød

295
Kjøkkenet bestemmer

Dagens suppe

165

Dagens dessert

95

SULTEN - vår signaturmeny! Kjøkkenet velger hva dere skal spise. Menyen serveres i flere runder og deles. Det kommer snack, sjømat, kjøtt, vegetar og dessert. Dette, mener vi, er absolutt den beste måten å spise på når du besøker oss!

KAPASITET
50 personer
PRIS

Passe Sulten

650

Passe Sulten

Utvalgte retter servert i 3 omganger og i ekte Kranen stil; for deling på bordet! Første servering; Terrine på kålrot og potet, blåskjell, brød & smør. Andre; valgfritt fisk eller kjøtt til hoved-servering og dessert til sist.

Sulten

875

Sulten

Vår signatur! Alle rettene på menyen servert i 5 omganger og i ekte Kranen stil; for deling på bordet!

KALENDER

KRANHUSET - nyhet!

Restauranten i 1. etg. kan fortsatt bookes for ditt selskap.

Nyhet!
Det nyoppussede  Kranhuset i 2.etg kan nå også bookes for å nyte signaturmenyen vår Sulten, med utsikt mot fjorden, som møtelokale eller som selskapslokale for en deilig, svevende opplevelse av mat og vin i kombinasjon.


Maks kapasitet;16 personer  
Min 8 personer for bespisning
Send oss en forespørsel til booking@colonialen.no

Leie

Leie formiddag

09 — 12
1500

Leie heldag

09-17
2500

kveldsmøte

17-21
2500

Leie lunsj/middag

Lunsj 11-14
Middag 17-23
(minimum 8 personer)
1500/3500

Dagpakke I

395 per person

FROKOST

Bakverk fra Colonialen Bakeri og frukt

LUNSJ

Assortert utvalg av Colonialen Sandwicher
- servert i møterommet

Drikke

Kaffe, te og vann

Dagpakke II

495 per person

FROKOST

Bakverk fra Colonialen Bakeri og frukt

LUNSJ

Kjøkkenet bestemmer: 3 assorterte smørbrød
- servert i restauranten eller i møterommet

Drikke

Kaffe, te og vann

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?