Snack
Syltet rødløk, pepperrot & rødbet
Miso, rug, "ajo blanco" & sennep
Retter
Safran Financier & valnøtt sabayonne
125
Rom & kirsebæris
Rødkål, braisert sopp, potet, appelsin & mynte vinaigrette
Dessert
Safran Financier & valnøtt sabayonne
125
Rom & kirsebæris
kjøkkenet bestemmer
potetsalat, løk & sennepdressing
Varierer med dagens råvarer
Grønnkål, tørket egg & fønix
Minimum 10 personer og må forhåndsbestilles to dager i forkant.
Dansk ribbesylte
Miso, rug, "ajo blanco" & sennep
Vaffel & gubberøre
Lakserogn & dill
Rakfisk tostada
Syltet rødløk, pepperrot & rødbet
Sellerirot Schnitzel
Syltet kål & remulade
Pinnebog & kålrot
Bokhvete pesto & karse
Etter havets sesong et rikt utvalg av skalldyr som krabbe, blåskjell, kamskjell, sjøkreps, reker med mer. Serveres med brød og majones
Lukket selskap
For grupper over 30 personer.
Grupper under 30 personer : lokaleleie 5 000,-
Serveringskapasitet i restauranten 50 gjester.