Colonialen Kranen = lekker, moderne mat i kombinasjon med knallgod vin.

Menyen tilberedes på lokale råvarer i sesong og med respekt for god koking. Kjøkkenet overrasker dere gjerne med deilige, lekne retter og uvanlige smakssammensetninger. Til lunsj anbefaler vi et utvalg av de deiligste smørrebrød, til middag, vår signaturmeny Sulten.

Fint plassert i Solheimsviken finner du det luneste lokalet når regnet trommer på ruten og den deiligste uteserveringen på solrike dager. Hopp på en bysykkel og ta turen til Kranen for et touch av Køben og kontinentet.

Restauranten i 1. etg. kan fortsatt bookes for ditt selskap.

Nyhet!
Det nyoppussede  Kranhuset i 2.etg kan nå også bookes for å nyte signaturmenyen vår Sulten, med utsikt mot fjorden, som møtelokale eller som selskapslokale for en deilig, svevende opplevelse av mat og vin i kombinasjon.

Bestill bord

Åpningstder 2023
Vi er åpent man - lør
lunsj fra kl 1100
og middag fra kl 1600
Velkommen!

LUNSJ
mandag - lørdag:
fra kl 11:00

MIDDAG
mandag - lørdag
fra 16:00

søndag:
stengt


Adresse
Solheimsgaten 9B

SIGNATUR MENY

SULTEN - vår signaturmeny! Kjøkkenet velger hva dere skal spise. Menyen serveres i flere runder og deles. Det kommer snack, sjømat, kjøtt, vegetar og dessert. Dette, mener vi, er absolutt den beste måten å spise på når du besøker oss!

PASSE SULTEN

650
Utvalgte retter servert i 3 omganger og i ekte Kranen stil; for deling på bordet! Første servering; Terrine på kålrot og potet, blåskjell, brød & smør. Andre; valgfritt fisk eller kjøtt til hoved-servering og dessert til sist.

SULTEN

875
Vår signatur! Alle rettene på menyen serveres i 5 omganger og i ekte Kranen stil; for deling på bordet!

SMØRREBRØD

295
3 assorterte og utvalgte smørrebrød fra kjøkkenet til lunsj

Meny

Snacks & mindre retter

Brød og smør

70

Terrine på kålrot og potet

115
Chili crisp, løpstikke og urter

Konfitert purreløk

145
Purreløk og Parmaskinke

BLÅSKJELL

185
Toast, nduja, hvitløk hvitvin og urter

Kamskjell

215
X.O og fermentert stikkelsbær

Retter & menyer

DAGENS VEGGIS

320
Savoykål, potetkrem og løpstikke

Persetorsk

355
Erter, savoykål og bacon

Braisert svineribbe

380
Potetkrem, pastinakk, surkål og chicharrónes

Passe Sulten

650
Utvalgte retter servert i 3 omganger og i ekte Kranen stil; for deling på bordet! Første servering; Terrine på kålrot og potet, blåskjell, brød & smør. Andre; valgfritt fisk eller kjøtt til hoved-servering og dessert til sist.

Sulten

875
Vår signatur! Alle rettene på menyen servert i 5 omganger og i ekte Kranen stil; for deling på bordet!

Dessert

Beurre noisette ganache

140
Krydderkake, surdeigs crumble og blåbær granite

Kylling paté

95
Bacon, sjalottløk og urter

Fritert lutefisk

115
Ertepure, bacon og sitron

Gravet laks

115
Agurk, pepperrot og sitron

Roastbeef

115
Løpstikke, jordskokk og urter

Potet & Masala

95
Masala, mynte og romanosalat

Sild

115
Remulade, tørket egg og rødløk

Dagens dessert

95

3 Assorterte Smørrebrød

295
Kjøkkenet bestemmer

SULTEN - vår signaturmeny! Kjøkkenet velger hva dere skal spise. Menyen serveres i flere runder og deles. Det kommer snack, sjømat, kjøtt, vegetar og dessert. Dette, mener vi, er absolutt den beste måten å spise på når du besøker oss!

KAPASITET
50 personer
PRIS

Passe Sulten

650

Passe Sulten

Utvalgte retter servert i 3 omganger og i ekte Kranen stil; for deling på bordet! Første servering; Terrine på kålrot og potet, blåskjell, brød & smør. Andre; valgfritt fisk eller kjøtt til hoved-servering og dessert til sist.

Sulten

875

Sulten

Vår signatur! Alle rettene på menyen servert i 5 omganger og i ekte Kranen stil; for deling på bordet!

KALENDER

KRANHUSET - nyhet!

Restauranten i 1. etg. kan fortsatt bookes for ditt selskap.

Nyhet!
Det nyoppussede  Kranhuset i 2.etg kan nå også bookes for å nyte signaturmenyen vår Sulten, med utsikt mot fjorden, som møtelokale eller som selskapslokale for en deilig, svevende opplevelse av mat og vin i kombinasjon.


Maks kapasitet;16 personer  
Min 8 personer for bespisning
Send oss en forespørsel til booking@colonialen.no

Leie

Leie formiddag

09 — 12
1500

Leie heldag

09-17
2500

kveldsmøte

17-21
2500

Leie lunsj/middag

Lunsj 11-14
Middag 17-23
(minimum 8 personer)
1500/3500

Dagpakke I

395 per person

FROKOST

Bakverk fra Colonialen Bakeri og frukt

LUNSJ

Assortert utvalg av Colonialen Sandwicher
- servert i møterommet

Drikke

Kaffe, te, vann og eplejuice

Dagpakke II

495 per person

FROKOST

Bakverk fra Colonialen Bakeri og frukt

LUNSJ

Kjøkkenet bestemmer: 3 assorterte smørbrød
- servert i restauranten eller i møterommet

Drikke

Kaffe, te, vann og eplejuice

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?