Retter
Rødløk, basilikum, sitron og flatbrød
Grønn einer, rødhet og østers mayonaise
Spisskål, løk, eggekrem og lesco
Reddik, brokkoli og margbein
Dessert
Bruna-smør-is og hasselnøtter
115
Jordskokk, krokan og blodappelsinkrem
kjøkkenet bestemmer
potetsalat, løk & sennepdressing
Varierer med dagens råvarer
Grønnkål, tørket egg & fønix
Minimum 10 personer og må forhåndsbestilles to dager i forkant.
Fritert fisk
Erter og agurk
Kylling lever kebab
Rødløk, basilikum, sitron og flatbrød
Bruna-smør-is og hasselnøtter
Jordskokk, krokan og blodappelsinkrem
Prima entrecôte
Reddik, brokkoli og margbein
Etter havets sesong et rikt utvalg av skalldyr som krabbe, blåskjell, kamskjell, sjøkreps, reker med mer. Serveres med brød og majones
Lukket selskap
For grupper over 30 personer.
Grupper under 30 personer : lokaleleie 5 000,-
Serveringskapasitet i restauranten 50 gjester.