Fantastisk utsikt mot fjorden – rammet inn av byfjellene. Klassisk, moderne lavterskel-mat og en sesongbasert meny som endres hyppig med fokus på lokale råvarer. Spis som rundt kjøkkenbordet hjemme med maten servert i skåler og nyt uteserveringen og grillmat når været tillater.

TAKE ME AWAY
ONSdag - Fredag
Lunsj 1100-1400
Middag fra kl 1700
Lørdag
Fra 1300
Adresse
Solheimsgaten 9B

Grillmat hele sommeren!

Kranen gleder seg til sommeren og har allerede funnet frem grillen. Denne sommersesongen serverer vi grilltallerken med masse digg fra grillen. Pablo, kjøkkensjef og medeier, har fått Khang, tidligere kjøkkensjef på Jaja, med på laget. Sammen med Markus er de en ustoppelig trio som kommer til å grille hele sommeren, uansett vær. Kranen vil fortsette å tilby den populære menyen "Sulten". Men om sommeren kaller vi den "grillbonanza" Dette er deilig sommermat servert i flere runder og skal deles.  På menyen vil det også alltid være tilgjengelig et utvalg av snacks som kombinerer bra sammen med noe godt i glasset.

Grilltallerken kjøtt/sjømat/vegetar

495
Vi fortsetter suksessen fra ifjor og serverer dagens kjøtt eller sjømat fra grillen. Grilltallerken kan endre seg fra dag til dag avhengig av hvem som står på grillen og hva kokken ønsker å grille. Dere kan velge mellom en tallerken med kjøtt, sjømat eller vegetar.

grillbonanza

795
Noen valg kan være vanskelige. Bestiller du grillbonanza så slipper du å velge. På denne menyen velger kjøkkenet hva dere skal spise. Menyen serveres i flere runder og skal deles. Det kommer snack, sjømat, kjøtt, vegetar og en dessert. Dette, mener vi, er absolutt den beste måten å spise på når du besøker oss!

Meny

Snacks

Brød og smør

55

Retter

Gourgeres

100
Høvding Sverre

Sjømat tostada

175
Peanøtter, agurk, koriander og chili

Sopp fra Toppsopp Stavanger

195
Krabbesaus, habanero, eple og knutekål

Hvit asparges

215
Sellerirot, bokhvete, engkarse

Dagens fangst

295
Spisskål, beter, fermontèr

Norsk "wagyu" oksefilet fra TT Meat

450
Løpstikke, gulrot og reddik

Grillbonanza

795
Et utvalg av retter servert i 4 omganger i ekte Kranen stil; for deling på bordet!

Dessert

Rabarbra og sitron timian

115
kjøkkenet bestemmer
2 retter 11—15
250

Tostada

135
Mozzerella, norske tomater & brokkolini

Dagens 2-retter

250
Okseculott, ramsløk, gulrot, potet, rødløk - Baba ganoush, spisskål, tomat og asparges

Asiatisk kyllingsalat

195
Hjertesalat, kokos, rødløk og peanøtter

Fritert hvitfisk sandwitch

185
Remulade, hjertesalat og jalapeno

Rabarbra & sitron timian

115

Minimum 10 personer og må forhåndsbestilles to dager i forkant.

Grillmat hele sommeren!

Fra grillen

Oxsebryst, pølse & kylling

Sulten

785

Grillbonanza

Et utvalg av retter servert i 4 omganger i ekte Kranen stil; for deling på bordet!

Lukket selskap

For grupper over 30 personer: lokaleleie 5 000,-
Serveringskapasitet i restauranten 50 gjester.

KALENDER

MØTER

Kranens møtelokale i kranhuset leies ut og kan brukes til kursvirksomhet. Lokalet har kapasitet til 25 gjester rundt et større styrebord.

Leie

HEL DAG

09 — 17
1500

formiddag

09 — 11.30
800

Ettermiddag

12.30 — 17
800

Kveldsmøte

17 — 21
2000

Dagpakke I

395 per person

FROKOST

Scones, frukt, vann, eplejuice, kaffe & te

LUNSJ

2 retter servert i restauranten

KAFFE & SØTT

Søtt bakverk fra Colonialen Bakeri

Dagpakke II

295 per person

FROKOST

Scones, frukt, vann, eplejuice, kaffe & te

LUNSJ

Assortert utvalg av Colonialen Sandwicher

KAFFE & SØTT

Søtt bakverk fra Colonialen Bakeri

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?