Fantastisk utsikt mot fjorden – rammet inn av byfjellene. Klassisk, moderne lavterskel-mat og en sesongbasert meny som endres hyppig med fokus på lokale råvarer. Spis som rundt kjøkkenbordet hjemme med maten servert i skåler og nyt uteserveringen og grillmat når været tillater.

TAKE ME AWAY
ONSdag - Fredag
Lunsj 1100-1400
Middag fra kl 1700
Lørdag
Fra 1300
Adresse
Solheimsgaten 9B

Solskinnsdager

Om solen skinner søndager åpnes det opp ekstra og vi steller vi i stand nydelig grillbonanza! Vi serverer grillmat i Kranen stil med mange smaker og mye digg på tallerken! Noen dager er det kjøtt som står på menyen fra grillen og andre dager fisk og skalldyr. Under er eksempler på hva en "typisk" grillbonanza fra grillen vil være på solskinnsdager.

KJØTT FRA SLAKT

350
Grillet oksekjøtt,kylling og hjemmelaget pølse Grillet nykål slaw, romano, sylte grønsaker og grillløk Chili og eple dressing Hanasand tomater, sprø mais Kranen nypotet salat

FISK på GRILLEN

350
Kveite Sjømat tostada - breiflabbkjake, sjøkreps, kamskjell og stikkelsbær leche de tigre Grillet kål, hvit asparges, beurre blanc med ørret rogn Fennikel salat Kranen potetsalat

Meny

Snacks

Brød og smør

45

Ricotta og lille gulrot "Nduja"

85
Norsk reddik

KANTARELLER & SQUASH

125
Purreløk- & oreganosmør, myse og tørk egg.

Retter

KYLLINGLEVER "SHISH"

125
Rødløk, yoghurtdressing.

Emmer & SOPP

165
Østersopp, bacon og erter.

Svinenakke fra nyyyt

250
Knutekål, gulrot, bladbete og kimchihonning.

Lysing

225
Bønner, cider- & blåskjellsaus

Sulten

725
Et utvalg av retter servert i 4 omganger i ekte Kranen stil; for deling på bordet!

Dessert

BlÅBÆR & FERSK GEITOST

110
Diplomatkrem & sitrontimian.
kjøkkenet bestemmer
2 retter 11—15
225

Schnitzel

190
potetsalat, løk & sennepdressing

Dagens sandwich

165
Varierer med dagens råvarer

Sopp og emmer

155
Grønnkål, tørket egg & fønix

Dagens søtt

60
Spør oss

Minimum 10 personer og må forhåndsbestilles to dager i forkant.

Sulten

725

Snacks

Ricotta, Kantareller, Kyllinglever og brød

Lysing

Bønner, cider- & blåskjellsaus

Svinenakke fra nyyyt

Knutekål, gulrot, bladbete og kimchihonning.

BlÅBÆR & FERSK GEITOST

Diplomatkrem & sitrontimian.

Skalldyrbonanza

850

Etter havets sesong et rikt utvalg av skalldyr som krabbe, blåskjell, kamskjell, sjøkreps, reker med mer. Serveres med brød og majones

Lukket selskap

For grupper over 30 personer: lokaleleie 5 000,-
Serveringskapasitet i restauranten 50 gjester.

KALENDER

MØTER

Kranens møtelokale i kranhuset leies ut og kan brukes til kursvirksomhet. Lokalet har kapasitet til 25 gjester rundt et større styrebord.

Leie

HEL DAG

09 — 17
1500

formiddag

09 — 11.30
800

Ettermiddag

12.30 — 17
800

Kveldsmøte

17 — 21
2000

Dagpakke I

395 per person

FROKOST

Scones, frukt, vann, eplejuice, kaffe & te

LUNSJ

2 retter servert i restauranten

KAFFE & SØTT

Søtt bakverk fra Colonialen Bakeri

Dagpakke II

295 per person

FROKOST

Scones, frukt, vann, eplejuice, kaffe & te

LUNSJ

Assortert utvalg av Colonialen Sandwicher

KAFFE & SØTT

Søtt bakverk fra Colonialen Bakeri

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?