Kuskjell, pepperrot
Kylling consommé, løk, shiitake
Gulrot, selleri, pepper
Hvit sjokolade, solbær
4stk
Pepper, lime
Ramsløk & stikkelsbær
5 oster fra ostetrallen, knekkebrød + søtt
På fredag ettermiddag skal vi sette oss bedre inn i hvordan vi smaker vin!.
På torsdag har vi gleden av å introdusere vinmakeren Gian Luca Colombo fra Piemonte i Matbaren. Gian Luca begynte sin vinproduksjon i 2011 med å kjøpte druer, men eier idag vinmarker i Barolo, Roero og Doglianese. Her kultiverer han druene Langa, Nebbiolo, Pelaverga, Dolcetto og Pinot Nero. Idag eier og leier han totalt 4,5 hektar fordelt på 14 små plotter av vinmark. Det jobbes økologisk i vinmarkene men er i prosessen med å bli helt biodynamisk.
OST og VIN i KOMBO! Vin er en god følgesvenn til ost, men kan OG skape problemer! I kveld vil vi smake oss gjennom flere ostefamilier og i kombinasjon med ulike viner. Vi smaker 8 forskjellige oster og 6 forskjellige viner - litt på kryss og tvers.