MAT & VIN I KOMBO

Nyt digg mat! Små, mindre og noen større retter viser kjøkkenet i sin bredde og med utrolig digge smaker. Menyen og rettene er mangfoldige, rike og varierte. Med respekt og fokus på sesong og råvarer fra lokale bønder. Vi inspireres av tradisjoner, internasjonale impulser og smaker.

Ta turen innom restauranten og / eller vår bakgård.
Adresse
Kong oscars gate 44

Åpningstider:

Tirsdag - Lørdag
fra 17:00

MAIL
44@colonialen.no



BESTILL BORD

Book online

Meny

Retter

ØSTERS

Fire østers servert naturell

240
TARTAR

Oksetartar, blomkarse og geitemelk

195
NORSKE GRØNNSAKER

Panisse og miso

225
LANGE

Sauce Bordelaise, blomkål, svart hvitløk og

potet- og kålterrine

345
KYLLING

Sopp, squash og stikkelsbær

345
HVIT SJOKOLADE & TONKABØNNER

Eple og blåbær- og lavendelsorbet

145

og litt mer retter ...

BRØD

Brødservering pr pers med pisket smør

45
BREIFLABBKJAKE

Sopp og ørretrogn

225
BLÅSKJELL

Hvitvinsdampet med

185
RISOTTO

Reker og skalldyrbisque

215
OST

Fire utvalgte oster; hvitmugg, fast, myk rødkitt og blå.

Servert med honning og knekkebrød

195

Oksetartar

Geitemelk og bokhvete

Risotto

Skalldyrsbisque og reker

Breifalbbkjake

Fiske espuma, soppure og ørretrogn

Konfitert kyllinglår

Squash, stikkelsbær og sopp

SMAKSmeny

1090
Oksetartar
Geitemelk og bokhvete
Risotto
Skalldyrsbisque og reker
Breifalbbkjake
Fiske espuma, soppure og ørretrogn
Konfitert kyllinglår
Squash, stikkelsbær og sopp
Hvit sjokolade & tonkabønner
Eple og blåbær- og lavendelsorbet