MAT & VIN I KOMBO

Nyt digg mat! Menykonseptet er noe endret. Flere og mindre retter er satt på menyen på 44 og i Matbaren. Vi ønsker at det skal være enklere og at flere får mulighet for å stikke innom og nyte vårt kjøkken, restaurant og / eller bakgård.

Små, mindre og noen større retter som viser kjøkkenet i sin bredde og med utrolig digge smaker. Menyen og rettene er mangfoldige, rike og varierte. Med respekt og fokus på sesong og råvarer fra lokale bønder. Vi inspireres av tradisjoner, internasjonale impulser og smaker.
Adresse
Kong oscars gate 44

Åpningstider:

Tirsdag - Lørdag
17:00 - 22:00


BESTILL BORD

Book online

Meny

Retter

ØSTERS

Fire østers servert med vinaigrette

240
BRØD

Brødservering pr pers med pisket smør

45
MAKRELL

Bøkling dip med flatbrød

175
KAMSKJELL

Råmarinerte kamskjell og kombucha

245
ASPARGES

Lett grillet hvite asparges, tomat; friske og espuma og tangpulver

245
BLÅSKJELL

Blåskjell og kimchi

185
TARTAR

Oksetartar, speket eggeplomme, fermenterte tyttebær, belgisk vaffel

195

og litt mer retter ...

CAVATELLI

Dagens pasta

165
UNDELAND-GRØNNSAKER

Panisse og miso

245
PIGGVAR

Pannestekt på benet med jordksokk, brokkolini og soyasmør

365
DIELAM

Potet og rødvinsaus

330
OST

Osteplanke med 4 varianter; hvitmugg, fast, myk rødkitt og blå. Tilbehør; hassel, honning, knekkebrød

195
Rabarbra

Melkeis,, nyperose og havrecumble

145
No items found.