KRANEN + PIEMONTE: middag med Anselma og Grasso Fratelli

Kranen

Monday

12

February

1750

KR

UTSOLGT
BILLETTER

Vi får besøk av to vinprodusenter fra Piemonte - Anselma Giacomo fra Barolo og Grasso Fratelli fra Barbaresco! Og benytter samtidig anledningen til å dele en gastronomisk reise med dere, fra senvinteren i Solheimsviken til vinrankene i Italia.

Populært omtalt som "the king and queen of wines", taler renomeet til Barolo og Barbaresco for seg selv - på alle måter hjertet i Piemonte og for Nebbiolo-druen. Anselma holder til i landsbyen Serralunga d'Alba og Grasso i Treiso i Barbaresco. De er begge tradisjonsdrevne produsenter, og slipper i tillegg vinene sine etter lagring godt utover minimumskravene i appelasjonene. Dette gir oss muligheten til å bli kjent med mer utviklede varianter av nebbiolo, og sammen smaker vi viner av ulik alder, så vel som ulike enkeltvinmarker fra Barolo og Barbaresco opp mot hverandre. Alt under veiledning fra produsentene Anselma og Grasso selv - og med nydelig mat, og godt selskap rundt bordet!

Kim komponerer en helt egen meny i Kranen-stil, godt inspirert fra Piemonte og Italia, og vinprodusentene presenterer selv vinene vi har satt til.

5 serveringer + kaffe og petit four, med 7 viner fra Anselma og Grasso Fratelli - alt til 1750,- per kuvert!

Velkommen!

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?