“A night in Paris”

Brasseriet

Saturday

4

December

KR

UTSOLGT
BILLETTER

“A NIGHT IN PARIS” I BRASSERIET

“Aux Champs-Elysées, aux Champs-Elysées
Au soleil, sous la pluie, à midi ou à minuit
Il y a tout ce que vous voulez aux Champs-Elysées”

Behov og ønsker om å slippe litt unna en kveld? Drømme deg litt bort? Tenke på fortauskafeer og jazzmusikere på hjørnet? Aux Champs-Elysées, aux Champs-Elysées. … Deilige rytmer og et fremmed språk? Je t´aime ….. Nydelig entrecôte på tallerken og rødvin i glasset? Eller et glass Champagne i famøse Coupe-glass? Som forøvrig skal være formet etter Marie Antoinette sine bryster, noe som er vanskelig da hun ikke levde i tiden glassene ble til, men men, fine er de! Bli forelsket på ny? Og bli forført? Ja? Det har vi lyst til også!

Ikke alt lar seg løse i vår regi, men vi vil gi et forsøk på å gi noe av dette i Brasseriet.

Så; Vi inviterer til “A night in Paris” i Brasseriet! Her vil det bli nydelig drømmende stemning med flott musikk fra flinke musikere i Bergen. Vi vil servere alt det beste du kan tenke deg når du besøker romantiske Paris. Med litt fantasi og godt selskap ligger alt til rette for “A night in Paris”!!!

JAZZ

Kveldens band består av fire etablerte jazzmusikere fra Bergen, musikere fra bla. Evigheten, Dumbo Casino og Húm. Rakel (vokal), Peter Søreide (gitar), Sverre Sæbø (kontrabass) og Cato Lyngholm (trommer). De vil spille alle de gode jazzlåtene du er glad i.


Gled deg til en vuggende, drømmekveld med jazzmusikk, nydelig mat og digg vin i glasset!

À BIENTÔT!!

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?