Fredagspakken

24.5.2024

HVASSER ASPARGES

Kyllingbryst fra Homlagården

RABARBRASUPPE

HVASSER ASPARGES

Beurre blanc

Med i pakken

IKKE MED

Kyllingbryst fra Homlagården

Sommerkål, tomat, ramsløksmør, gnocchi

Med i pakken

IKKE MED

RABARBRASUPPE

Creme fraîche

Med i pakken

RABARBRASUPPE

Med i pakken:

rabarbra

creme fraiche

Med i pakken og skal brukes flere steder:

Eplejuice - her 1 dl

IKKE MED

4 dl vann

1 dl sukker

1 ss potetmel

RABARBRASUPPE

Vask og skrell rabarbrastilkene. Kutt i biter. Ha vann og juice i en kasserolle og hell over sukkeret sammen med skallet. Ta bort skallet og ha i rabarbraen, trekk til den er mør(ca 10 min). Ta så en stavmikser og kjør rabarbra bitene inn i suppen.

Pisk potetmelet ut i litt kaldt vann og ha i suppen. Kok raskt opp, men la den ikke koke etterpå. Smak gjerne til med litt sukker om du vil ha den søtere. Eller/og ha i litt zest (fint raspet skall) fra sitronen om dere vil friske den til litt.

CREME FRAICHE

1 beger med creme fraiche - her er det 1 dessertskje per person som skal danderes over suppen ved servering.