Dypdykk: Sør-Afrika i Matbaren 13. april

Matbaren

Thursday

13

April

900

KR

UTSOLGT
BILLETTER

På torsdag etter jobb er det klart for et nytt dypdykk i Matbaren og nå står Sør-Afrika for tur.

Det hele begynte med en hollenderen Jan van Riebeeck da han plantet den første vingården i 1655. Dessertvinen Constantia ble verdenskjent på slutten av 1700-tallet. Og etter 200 år med overproduksjon, statlig kooperativ og apartheid kom tiden da Sør-Afrika virkelig skulle slå seg igjennom i vinverden. Årtusenskiftet symboliserer store endringer i vinproduksjonen i Sør-Afrika. Mindre vinbønder, flyvende vinmakere, bedre vinmarksarbeid og teknologisk nyvinning bidro til et enormt kvalitetsløft.
Idag er Stellenbosch, Paarl og Swartland verdenskjente vinområder i Sør-Afrika og det produserer topp kvalitet av viner på druene Chenin blanc, Chardonnnay, Cabernet sauvignon, Pinot noir, Cinsault og Sør-Afrikas egne stolthet, druen Pinotage.

Ikke gå glipp av dette spennende dykket i Sør-Afrikas vinproduksjon. Vi har valgt ut 10 viner som reflekterer noe av det beste som Sør-Afrika har å tilby.

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?