Dypdykk: Musserende vin i Matbaren 27. april

Matbaren

Thursday

27

April

900

KR

UTSOLGT
BILLETTER

På torsdag etter jobb er tiden kommet for å gjøre et dypdykk musserende vin.

Mens verden bobler over kjøler vi oss ned i Matbaren. Vi er godt vant med Champagne, Prosecco og Cava i Norge. Men verden har så manga andre bobler å tilby. Østerrike og Tyskland har Sekt. England har begynt å utfordre selveste Champagne i kvalitet. Musserende vin fra Australia ligger på en god 4. plass på salgstallene i Norge. Og ikke minst PetNat, de naturlige boblene begynner å virkelig å ta sin plass i hyllene på polene rundt om i landet.

Vi gjør et dykk i alle bobler og smaker både kjente og mindre kjente musserende viner. Vi har valgt ut 10 musserende viner som vi smaker sammen.

Kom og bli med!

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?