Dypdykk: Smaking med Emil fra 44

Matbaren

Thursday

18

August

795

KR

UTSOLGT
BILLETTER

På torsdag fortsetter vi med et nytt innslag i dypdykk-serien vår.

VIN med EMIL

Hva drikker en vinkelner når han selv får bestemme? Hvilke viner drikker han til ulike anledninger? I kveld utforsker vi vinsmaken til Emil! Fokuset ligger på hva han synes er godt og hvorfor, ikke oppbindingssystemet i vinmarkene (selv om han gjerne går i dybden på teknikaliteter også).

Emil har jobbet på Colonialen i over syv år - de siste 3 av dem som vinkelner, og begynner nå på diplomutdanning i vin. Han er kjent for å være veldig glad i riesling og Østerrike, men sliter også med å motstå delikat pinot noir. I løpet av sin fartstid har han smakt mye forskjellig - mye godt, og noe ikke fullt så godt. Bli med når Emil selv plukker sine favoritter - vi smaker 8 viner i ulike stiler og dykker ned i smaksbilde til vår fantastiske sommelier.

Velkommen!

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?