CAVIAR & CHAMPAGNE
Eggene fra Støren og boblene i Champagne har med forførende tekstur og elegante smaker trollbundet mange matglade mennesker og gjør det fortsatt. I kveld skal vi vise hva Caviar har å by på av variasjon og kvalitet, samt hvor himla godt det fungerer til bobler fra Champagne.
WHITE STURGEON - OSCIETRA - GOLD - BAERII - BELUGA
Caviar har stort sett vært forbundet med sjelden luksus og jåleri om man vil. I kveld skal vi sette fokus på det det egentlig handler om; nemlig tekstur og smak! Vi glemmer jåleriet, dykker ned i Størens egg og smaker 5 forskjellige varianter. Dette også opp imot en annen anerkjent luksusvare; Champagne!
CHAMPAGNE
Champagne har også lenge vært forbundet med luksus og jåleri. Noe det helt klart kan være, men det er absolutt ikke en nødvendighet! Det finnes flere vinprodusenter, også i dette området, som er opptatt av å formidle Champagne med sine kvaliteter fremfor innpakning og image.
I kveld vil vi smake en rekke forskjellige stiler. Hvordan smaker man egentlig forskjellen på "blanc de blancs" og "blanc de noirs"? Vi skal bli kjent med storselgeren NV, vintage(årgangschampagne), smake forskjellen mellom de store husene og de mindre og mer hippe vinmakerchampagnene.
Kom og bli med på dypdykk! I kveld dykker vi ned og smaker 10 Champagne og 5 forskjellige Caviar varianter fra ROGN. Vi vil skåle med verdens mest elskede og omdiskuterte bobler! Og det sammen med egg fra Støren! GØY!!!