Dypdykk: Burgund 8. juni i Matbaren

Matbaren

Thursday

8

June

900

KR

UTSOLGT
BILLETTER

Denne kvelden tar vi turen til delikate Burgund! Vi skal så klart innom Burgunds to store stjerner – Chardonnay og Pinot Noir, men kommer også til å sjekke ut flere andre vinstiler og druer, og se nærmere på hva massiv sprøyting og den biodynamiske revolusjonen i området har hatt å si for utviklingen av vinene og området. Bli kjent med de forskjellige kvalitetsnivåene og hva som ligger i forskjellene fra nord til sør. I løpet av kvelden skal vi forsøke å få en forståelse for hvorfor området oppnår de prisene som de gjør. Dette i en vinverden der det produseres stadig mer vin enn hva det konsumeres og der prisene stadig presses.

Vi har begrensede plasser, slik at du kan få en smaking som er litt mer tett på, med mer rom til spørsmål og oppfølging. Smakingene er spesielt tilpasset deg som allerede har smakt deg litt gjennom vinens verden, og er klar for å dykke litt lenger ned i regioner. Vi smaker ti viner til den nette sum av 900 kroner.

Kom og bli med!

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?