Dypdykk: Bordeaux

Matbaren

Thursday

22

April

900

KR

UTSOLGT
BILLETTER

Etter å ha brukt mange lørdager på å smake oss gjennom ulike druer, er tiden kommet for å gjøre noen dypdykk i vinregioner! I løpet av våren videre skal vi til Burgund, Bordeaux og Piemonte! Vi har begrensede plasser, slik at du kan få en smaking litt mer tett på, og mer rom til spørsmål og oppfølging. Smakingene er spesielt tilpasset deg som allerede har smakt deg litt gjennom vinens verden, og er klar for å dykke litt lenger ned i regioner. Vi smaker ti viner til den nette sum av 900 kroner.

Ærverdige Bordeaux står for tur denne kvelden, kanskje verdens mest kjent vinregion, der hele 25% av Frankrikes AOP-viner produseres. Vi skal innom Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Sémillon, Sauvignon Blanc og få litt innblikk i de historiske klassifiseringene. I løpet av kvelden skal vi forsøke å forstå forskjellene mellom øst og vest - hvilke endringer ser man i dag? Og hvordan foregår egentlig salget av disse store vinene - er Bordeaux oppskrytt eller holder de enda stand?

Kom og bli med!

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?