Bli kjent med ost og vin i KOMBO torsdag 11.november i Matbaren!

Matbaren

Thursday

11

November

695

KR

UTSOLGT
BILLETTER

OST og VIN i KOMBO!


Vin er en god følgesvenn til ost, men kan OG skape problemer!

Som en hovedregel kan vi si at ost ikke er veldig glad i viner med mye tanniner og dermed bør man styre unna store kraftige røde med eik. Røde lette varianter med god syre passer bedre og da gjerne viner på druene som Barbera, Pinot Noir og Gamay. Hvite viner er enklere å kombinere til ost da de ikke innehar tanniner. Vi søker gjerne viner med god frukt og mineralske toner, høy syre og i noen tilfeller kan det være godt med noe sødme. Søte viner er noe som er enkelt å sette til blåskimmeloster da sødmen møter saltet og ender i en fin fin balanse uten å ta livet av aromabilde på osten og vinen. Opprinnelse er også ofte en ”trygg” måte å kombinere ost og vin på.

I kveld vil vi smake oss gjennom flere ostefamilier og i kombinasjon med ulike viner. Vi smaker 5 forskjellige oster og 5 forskjellige viner - litt på kryss og tvers.


Kom og bli kjent med ost og vin i KOMBO!

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?