På fredag i tiden etter jobb skal vi bli kjent med de perfekte boblene til julen!
-
Vi bobler over...
Og det på torsdag "etter jobb" - tiden! Kom og bli med oss på en "etter jobb"smaking i Matbaren - vi lover en deilig adspredelse i førjulstiden med lystighet, moro og innføring i boblenes verden.
Julehøytiden byr på mange anledninger til feiring, og bobler kan passe utmerket både før, til og etter festmåltidene! Vi smaker oss gjennom ulike stiler til ulike formål, og kommer med våre tips til de beste juleboblene!
Verdens produksjon og konsum av musserende vin har økt betydelig de siste årene. Den totale globale produksjonen av musserende vin anslås til å være om lag 2,15 milliarder flasker. Dette er 7% av all vinproduksjon og i løpet av de siste ti årene har produksjonen økt med 30%. Forbruket er også i endring: i dag drikker vi musserende vin mer regelmessig, ikke bare på fest.
Denne ettermiddagen skal vi smake digge bobler i forskjellige kategorier! Cava, PetNat, Cremant og Champagne!
Kom og bli kjent med bobler!