Bli kjent med: BRUTAL 13. mai i Matbaren

Matbaren

Saturday

13

May

595

KR

UTSOLGT
BILLETTER

Info kommer

“Bli kjent med BRUTAL”

  • “Vin, anarki og kjærlighet”

Året er 2010. De spanske vinmakerne Joan Ramon Escoda og Lauereano Serres er på besøk hos Remi Pujol i Languedoc. Under smakingen av vinene til Pujol utbryter de spanske vinmakerne “es brutal!!” Det samme skjer senere på besøket hos Antony Tortul som står bak La Sorga. Vin etter vin etterfølges av “es brutal!”.

Utover kvelden blir Joan og Laureano konfrontert av de franske vinmakerne som lurer på om sine spanske kolleger ikke likte vinene deres. Snarere tvert imot viser det seg at “es brutal” er et katalansk uttrykk for noe som er utelukkende positivt og at vinene deres skilte seg ut på et brutalt vis. 

Diskusjonen om naturlig vin fortsetter utover natten og ideen om viner under en felles etikett, Brutal, blir skapt. 

“En hyllest til den råe vinen.”

Brutal vinene lages av naturvin produsenter verden over, men vinene må godkjennes av den originale kvartetten.Vinen må være eksperimentell, ukonvensjonell og usvovlet. Den har oftest hatt lengre tid på skall og har gjerne det vi kaller en vinfeil som en del av karakteren sin.

Det er kun lov å produsere 200 flasker av en Brutal vin.

Er du glad i naturvin eller nysgjerrig på viner som utfordrer det konvensjonelle og laget av vinmakere som gjerne eksperimenter og er villige til å strekke strikken langt i sin vinmaking? Dette er en sjelden sjanse til å være med oss og smake brutale viner i Matbaren.

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?