Brasseriet finner du i Østre Skostredet på Litteraturhuset. Gjennom en uformell stil utmerker brasseriet og kaféen seg med sitt rustikke og personlige preg. Kaféen er åpen til lunsj og brasseriet byr på klassiske retter inspirert av nordiske og kontinentale tradisjoner med et rikholdig vinkart.

Brasseriet

TIRSDAG — Lørdag
1700 - 2200

Kafé

TIRSDAG — Lørdag
1100 - 1500
Adresse
Østre Skostredet 5—7
BESTILL BORD
No items found.
No items found.

Meny

onsdag — lørdag
fra 17.00

Snacks

Østers fra Bjorøy

3 stk kr 149 / 6 stk kr 259

Ibericoskinke

215

Olivenolje

ØSTER ROCKEFELLER

98
Gratinert, parmesan, persillesmør

Forrett

JORDSKOKKSUPPE

165

Persilleolje, bakt jordskokk

BLÅSKJELL

Fløte, habanero, toast

GRATINERTSJØKREPS

235

Urter, sitron

KVEITETARTAR

185

Ansjosemulsjon, betechips

TERRINEFRASLAKT

195

Syltet sopp, toast

Hovedrett

DAGENS FLATFISK

315

Beurre noisette, beter, confitert purre

BREIFLABB

325

Brent sellerirot, perlegryn, bordelaisesaus

PERLEGRYNRISOTTO

295

Syltet sopp, parmesan

ANDEBRYST

345

Confiterte poteter, rosenkål, plommesjy

CONFITERT SVINERIBBE

335

Rødkål, gresskar, chicharon, ribbesjy

ENTRECÔTE

345

Karamelissert løk, bearnaisesaus

Dessert

STILTON

165

Plomme, fikenbrød

KRYDDERFINANCIER

115

Kirsebæris

Sitron-og timiansorbet

115

Hvit sjokoladeganache

Mandag — lørdag
17.00 — 15.00

Suppe

TOMAT- OG PAPRIKASUPPE

165
Basilikumolje, krutonger

Smørbrød

SKAGEN

195
Rugbrød, rogn, dill

Eggs Benedict

195
Skinke eller laks

Biff Tartar

195
Cornichon, kapers, egg, sennepsaioli

Klassikere

GNOCCHI

225
Kantareller, løpstikke, toast

Blåskjell

195
Habanero, estragon, fløte

CHARCUTERIE

215
Brød, olje

Dessert

SITRON-OG TIMIANSORBET

115
Hvit sjokoladeganache, gresskarkjerner, bær

Lørdager fra 11.00

2 retter & ett glass
450

To RETTERS MENY

Kjøkkenet bestemmer!

-

GLASS BOBLER

-

Selskapsmenyer må bestilles tre dager i forveien

5-retter Klassiker

895

TERRINEFRASLAKT

Syltet sopp, toast

GRATINERTSJØKREPS

Urter, sitron

BREIFLABB

Brent sellerirot, perlegryn, bordelaisesaus

STILTON

Plomme, fikenbrød

KRYDDERFINANCIER

Kirsebæris

Meny I

645

KVEITETARTAR

Ansjosemulsjon, betechips

BREIFLABB

Brent sellerirot, perlegryn, bordelaisesaus

KRYDDERFINANCIER

Kirsebæris

Meny II

645

KVEITETARTAR

Ansjosemulsjon, betechips

CONFITERT SVINERIBBE

Rødkål, gresskar, chicharon, ribbesjy

KRYDDERFINANCIER

Kirsebæris

kalender

selskap & møte

FOSSESTOVA

Et godt rom for lukket lag i størrelsesorden 20-40 personer. Her serveres alt fra enkel snack, pausemat og “minglemat” til 3-retters meny.

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?