Brasseriet finner du i Østre Skostredet på Litteraturhuset. Gjennom en uformell stil utmerker brasseriet og kaféen seg med sitt rustikke og personlige preg. Kaféen er åpen hele dagen fra lunsj til middag. Brasseriet åpner på kvelden og byr på a la carte meny og en 5-retters. Klassiske retter inspirert av nordiske og kontinentale tradisjoner og et rikholdig vinkart. Viner fra klassiske vinregioner og et stort utvalg av naturvin.

Brasseriet


Åpningstider:

man - fre
Lunsj 11:00 - 15:00
Middag 17:00 - 21:30

lørdag
Lunsj: 11:00-16:00
Middag 17:00 - 21:30
Adresse
Østre Skostredet 5—7
BESTILL BORD

book online
No items found.
No items found.

Meny

onsdag — lørdag
fra 17.00

Snacks

ØSTER ROCKEFELLER

98

Gratinert, parmesan, persillesmør

lokale østers

169/299

Rødvinsvinaigrette
3 stk kr 169 / 6 stk kr 299

Iberico bellota skinke

215

60g

Fennikelsalami

75

Comté

75

Brød & smør

35

Forrett

Gravet kveite

195

Bonitomayo, kimchi, rugtoast

KYLLINGRILETTES

185

Fermentert stikkelsbær, rugtoast

Kamskjell

225

Svart aioli, dashi, wakame tare

Rødbettartar

185

Granateple, persillemajones

Hovedrett

Dagens hvite fisk

355

Tapenede, tomatkfraft, fondantpotet

Rotgrønnasker

310

Mysesaus, chimichurri, ricotta, valnøtter

Torsk

355

Linser, spisskål

Andebryst

385

Mungbønner, tomat, syrlig squash, rødvinssaus

Entrecôte

395

Brokkolini, tomat, bearnaisesaus

Dessert

snickerskake

165

Yoghurtsorbet

OST

165

Søtt & sprøtt

Hasselnøttfinancier

165

Sitronkrem, marengs

Mandag — lørdag
17.00 — 15.00

Snacks

Grillet hjertesalat

75
Røkt purremajones, syltet jordkokk, chips

Ferskost

95
Ristet grønnsaker, pinjekjerner

Sprø aubergine

75
Bonitomajones, syltet løk

Fennikelsalami

75

Comté

75

Smørbrød

Ertetoast

195
Aubergine, fetaost fra Grindal, mynte

EGGS BENEDICT

245
Florentine, skinke eller laks

BIFF TARTAR

245
Cornichons, kapers, egg, toast

Klassikere

Pølse fra Slakt

255
Crudité, potetmos, ketchup

Terrine av purre

145
Eggekrem, veloutésaus, ostechips

Moules frites

Estragonaioli

Kyllingballotine

235
Stekte grønnsaker, fersost, pinjekjerner

Dessert

Dagens dessert

Spør servitøren

Lørdager fra 11.00

2 retter & ett glass
450

Kylllingpaté & brandad

Selskapsmenyer må bestilles to dager i forveien.
Vi foretrekker norske råvarer i sesong - det kan bli noen variasjoner på menyen

5-retter Klassiker

895

Rødbettartar

Granateple, persillemajones

KYLLINGRILETTES

Fermentert stikkelsbær, rugtoast

Andebryst

Mungbønner, tomat, syrlig squash, rødvinssaus

OST

Søtt & sprøtt

Hasselnøttfinancier

Sitronkrem, marengs

Meny I

675

Rødbettartar

Granateple, persillemajones

Dagens hvite fisk

Tapenede, tomatkfraft, fondantpotet

Konfektkake

Sorbet

Meny II

675

Rødbettartar

Granateple, persillemajones

Entrecôte

Brokkolini, tomat, bearnaisesaus

Konfektkake

Sorbet

kalender

selskap & møte

FOSSESTOVA

Et godt rom for lukket lag i størrelsesorden 20-40 personer. Her serveres alt fra enkel snack, pausemat og “minglemat” til 3-retters meny.

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?