Brasseriet finner du i Østre Skostredet på Litteraturhuset. Gjennom en uformell stil utmerker brasseriet og kaféen seg med sitt rustikke og personlige preg. Kaféen er åpen til lunsj og brasseriet byr på klassiske retter inspirert av nordiske og kontinentale tradisjoner med et rikholdig vinkart.

Brasseriet

ONSdag — Lørdag
1700 - 2200

Kafé

ONSdag — Lørdag
1100 - 1500
Adresse
Østre Skostredet 5—7
BESTILL BORD
No items found.
No items found.

Meny

onsdag — lørdag
fra 17.00

Klassikere

Østers fra Bjorøy

155

3 stk kr 149 / 6 stk kr 259

GRATINERT KAMSKJELL

235

Rogn, urtesmør, dill, sitron

Ibericoskinke

215

Olivenolje

Carpaccio

185

Pinjekjerner, ruccola, parmesan, ansjosmajones

Tortellini

195

Lam parmesan, løpstikke

BREIFLABB

285

Brent nykål, reddiker, byggryn

PANNESTEKT MARKRELL

285

Dillsyltet agurk, rømme, potet

Entrecôte

345

Karamellisert løk, bearnaisesaus

YTREFILET AV SVIN

325

Tørrmodnet, cafe de paris smør

Dessert

3 Oster

165

Fikenbrød, bakt fiken

RABARBRAterte

115

Vaniljeis

PANNACOTTA

115

Marinerte røde bær

Mandag — lørdag
17.00 — 15.00

Suppe

TOMAT- OG PAPRIKASUPPE

165
Basilikumolje, krutonger

Smørbrød

Brandad

195
Bacon, erter, nykål, toast

Eggs Benedict

195
Skinke eller laks

Biff Tartar

195
Cornichon, kapers, egg, sennepsaioli

Klassikere

Kylling Cæsarsalat

225
Parmachips, parmesan, hjertesalat, toast

Blåskjell

195
Habanero, estragon, fløte

Spekemat fra Ask

215
Brød, olje

Dessert

RABARBRAterte

115
VAniljeis

Lørdager fra 11.00

2 retter & ett glass
450

-

Kokken bestemmer

-

-

CHAMPAGNE

Aleksander Bonnet

Selskapsmenyer må bestilles tre dager i forveien

5-retter Klassiker

895

GRATINERT KAMSKJELL

Rogn, urtesmør, dill, sitron

BLÅSKJELLSUPPE

Grissini, dillolje

ENTRECÔTE

Karamellisert løk, bearnaisesaus

3 OSTER

Bakt fiken, fikenbrød

RABARBRAterte

Vaniljeis

Meny I

625

GRATINERT KAMSKJELL

Rogn, urtesmør, dill, sitron

BREIFLABB

Brent nykål, reddiker, byggryn

RABARBRAterte

Vaniljeis

Meny II

625

GRATINERT KAMSKJELL

Rogn, urtesmør, dill, sitron

Entrecôte

Karamellisert løk, bearnaisesaus

RABARBRAterte

Vaniljeis

kalender

selskap & møte

FOSSESTOVA

Et godt rom for lukket lag i størrelsesorden 20-40 personer. Her serveres alt fra enkel snack, pausemat og “minglemat” til 3-retters meny.

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?