Brasseriet finner du i Østre Skostredet på Litteraturhuset. Gjennom en uformell stil utmerker brasseriet og kaféen seg med sitt rustikke og personlige preg. Kaféen er åpen til lunsj og brasseriet byr på klassiske retter inspirert av nordiske og kontinentale tradisjoner med et rikholdig vinkart.

Brasseriet

TORSdag — Lørdag
1700 - 2200

Kafé

TORSdag — Lørdag
1100 - 1500
Adresse
Østre Skostredet 5—7
BESTILL BORD

Meny

onsdag — lørdag
fra 17.00

Klassikere

SNACKS

295

Brissel, vaktel og løyrom, biff tartar

Østers fra Bjorøy

3 stk kr 149 / 6 stk kr 259

Ibericoskinke

155

Olivenolje

Blåskjellsuppe

155

Grissini, dillolje

Tortellini

155

Fylt med hummer, sjøkreps, kongekrabbe

Carpaccio

185

Pinjekjerner, ruccola, parmesan, ansjosmajones

Patè en Croute

175
Karamelissert løk, sennepsvinaigrette

Piggvarkotelett

365

Rosettkål, smørsaus med ørretrogn

Torsk

365

Semitørket tomater, linser, oregano, tomatconsume

Osso Bocco

335

Kalv, tomat, parmesan, timian

Entrecôte

345

Karamellisert løk, bearnaisesaus

Dessert

3 Oster

165

Fikenbrød, bakt fiken

Sitronterte

115

Amalfisitroner, lakris, sitronsnop

Crema di Mandorle

115

Karamellknekk, mandler

Mandag — lørdag
17.00 — 15.00

Suppe

Kremet fiskesuppe

165
Konfitert purreløk, gulrot

Smørbrød

Pulled Pork

185
Coleslaw habaneromajones, toast

Eggs Benedict

195
Skinke eller laks

Paté en croute

175
Karamellisert løk, sennepsvinaigrette

Biff Tartar

195
Cornichon, kapers, egg, sennepsaioli

Klassikere

Vitello Tonato

215
Kalv, brissel, parmesan, kapers, tunfiskmajones

Blåskjell

195
Habanero, estragon, fløte

Spekemat fra Ask

215
Brød, olje

Dessert

Sitronterte

105
Amalfisitroner, lakris, sitronsnop

Lørdager fra 11.00

2 retter & ett glass
450

GRATINERT SJØKREPS

Cafe de Paris smør, toast

BRANDAD

Skrei, erter, bacon

CHAMPAGNE

Aleksander Bonnet

Selskapsmenyer må bestilles tre dager i forveien

5-retter Sjømatfestivas

950

SNACKS

Brissel, vaktel og løyrom, biff tartar

GRATINERT KAMSKJELL

Gressløk, parmesan, panko

BLÅSKJELL LINGUINI

Persille, hvitløk

SKREI

Linser, tomatbuljong, tomat

Sitronterte

Amalfisitroner, lakris, sitronsnop

Meny I

575

Blåskjellsuppe

Grissini, dillolje

Piggvarkotelett

Rosettkål, smørsaus med ørretrogn

Sitronterte

Amalfisitroner, lakris, sitronsnop

Meny II

695

Blåskjellsuppe

Grissini, dillolje

Entrecôte

Karamellisert løk, bearnaisesaus

Sitronterte

Amalfisitroner, lakris, sitronsnop

kalender

Ingen arrangement for øyeblikket.
selskap & møte

FOSSESTOVA

Et godt rom for lukket lag i størrelsesorden 20-40 personer. Her serveres alt fra enkel snack, pausemat og “minglemat” til 3-retters meny.

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?