Brasseriet finner du i Østre Skostredet på Litteraturhuset. Gjennom en uformell stil utmerker brasseriet og kaféen seg med sitt rustikke og personlige preg. Kaféen er åpen til lunsj og brasseriet byr på klassiske retter inspirert av nordiske og kontinentale tradisjoner med et rikholdig vinkart.

Brasseriet

ONSdag — Lørdag
1700 - 2200

Kafé

ONSdag — Lørdag
1100 - 1500
Adresse
Østre Skostredet 5—7
BESTILL BORD

17. Mai

I år blir det boblelunsj, à la carte meny bestående av klassiske retter og nydelige jazz-toner live på 17. mai. Vi lover tipp topp stemning!

Fra
12:00

Hvasserasparges

Ørret rogn, posjert egg, Hollandaise

Skagenrøre

Løyrom, dill, Brioche

BOBLER

Et glass med forførende BOBLER

Meny

onsdag — lørdag
fra 17.00

Klassikere

Østers fra Bjorøy

155

3 stk kr 149 / 6 stk kr 259

GRATINERT KAMSKJELL

235

Rogn, urtesmør, dill, sitron

Ibericoskinke

215

Olivenolje

Carpaccio

185

Pinjekjerner, ruccola, parmesan, ansjosmajones

Tortellini

195

Fylt med hummer, sjøkreps, kongekrabbe

Bacalao

285

Pannestekt uer, tomat, løk, oliven

Breiflabb

285

Brent kål, reddik, bygggryn

Entrecôte

345

Karamellisert løk, bearnaisesaus

Osso Bocco

325

Kalv, tomat, parmesan, timian

Dessert

3 Oster

165

Fikenbrød, bakt fiken

Sitronterte

115

Amalfisitroner, lakris, sitronsnop

FINANCIER

115

Yoghurt- og laurbæras, tindved, toffesaus

Mandag — lørdag
17.00 — 15.00

Suppe

TOMAT- OG PAPRIKASUPPE

165
Basilikumolje, krutonger

Smørbrød

Brandad

195
Bacon, erter, nykål, toast

Eggs Benedict

195
Skinke eller laks

Biff Tartar

195
Cornichon, kapers, egg, sennepsaioli

Klassikere

Kylling Cæsarsalat

225
Parmachips, parmesan, hjertesalat, toast

Blåskjell

195
Habanero, estragon, fløte

Spekemat fra Ask

215
Brød, olje

Dessert

Sitronterte

105
Amalfisitroner, lakris, sitronsnop

Lørdager fra 11.00

2 retter & ett glass
450

PANNESTEKT TORSK

Linser, tomat, oregano

EPLETERTE

Is

CHAMPAGNE

Aleksander Bonnet

Selskapsmenyer må bestilles tre dager i forveien

5-retter Klassiker

895

GRATINERT KAMSKJELL

Rogn, urtesmør, dill, sitron

BLÅSKJELLSUPPE

Grissini, dillolje

ENTRECÔTE

Karamellisert løk, bearnaisesaus

3 OSTER

Bakt fiken, fikenbrød

Sitronterte

Amalfisitroner, lakris, sitronsnop

Meny I

625

GRATINERT KAMSKJELL

Rogn, urtesmør, dill, sitron

Breiflabb

Brent kål, reddik, bygggryn

Sitronterte

Amalfisitroner, lakris, sitronsnop

Meny II

625

GRATINERT KAMSKJELL

Rogn, urtesmør, dill, sitron

Entrecôte

Karamellisert løk, bearnaisesaus

Sitronterte

Amalfisitroner, lakris, sitronsnop

kalender

selskap & møte

FOSSESTOVA

Et godt rom for lukket lag i størrelsesorden 20-40 personer. Her serveres alt fra enkel snack, pausemat og “minglemat” til 3-retters meny.

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?