LITT VIN med Eivind og Robin

Brasseriet

Wednesday

23

June

450

KR

UTSOLGT
BILLETTER

Første "Litt vin med Eivind" var stor suksess og har ført til en serie med smakinger. I fortsettelsen vil Eivind invitere kollegaer i bransjen til å være med på hygge og vinprat - dette er en serie med uformelle og nedpå smakinger. Rett og slett; fine vinkvelder med Eivind!


Litt vin med Eivind & Robin

Tema: Bare vin


Eivinds gode venn Robin fra Bare Restaurant har god fartstid som vinkelner i Bergen. Han er et vennlig og kjent ansikt for gjestene av blant annet Marg & Bein og Bare Restaurant.


Robin vil ha med seg noen viner han mener vi bør smake. Så dette kan fort bli en duell om hvem som har plukket de mest interessante og beste vinene for kvelden. Robin plukker 3 viner og Eivind plukker 3 viner. Disse skal smakes og snakkes om! Vi gleder oss til å se og smake hva de begge har med på innerlommen. Og, spent på å høre hvorfor de har valgt som de har gjort. Eivind er nyskjerrig på om Robin er klar for naturvin og om de bruker det på Bare. Eller går det kun i dyre dråper av fancy Champagne på stjernerestauranten?

Og muligens mest interessant av alt; har de to kameratene endret smak med tiden og evt i hvilken retning? Dette blir en personlig, morsom og nedpå smaking. Spennende og GØY! Vin er ikke bare bare!


Vi inviterer til en uformell smaking med Eivind og hans gode venn Robin i kafeen på Litteraturhuset. Meld deg på!

Få det nyeste først

Bli med på listen for å motta nyheter og invitasjoner til arrangementer.

Tusen takk! Vi har nå sendt deg en bekreftelses e-post.
Hmm… Noe gikk galt. Kansje du allerede står på listen?